Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezen az oldalon miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon miért nem lehet ŐSZINTÉN beszélni a női szexuális igényekről?

Figyelt kérdés

Akkora faxságok vannak itt sokszor, hogy az embernek égnek áll a haja.

Mindenki tudja, hogy a nőknek a 15-20cm közötti méret a jó, kivéve a size queen nőknek, akik a nagyobbat szeretik. Ennek ellenére itt a kis xarokat is istenítik, hogy milyen jó. A férfinak lehet, hogy jó 5 centivel is, mert ugye tövig megy, de attól még egy nőnek 15cm alatt nem jó.

Miért nem lehet egy tényről beszélni? Most kezdjük el tagadni, hogy az ég kék, hátha megváltozik? Kb ennyi értelme van.

2023. nov. 11. 17:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 he84 ***** válasza:
77%
Nem csak mérettől és szextől függ egy jó kapcsolat, legyen az szinte majdnem bármilyen. Az meg túlzás, hogy szinte minden nőnek 15-20 cm között jó a férfiak pénisz mérete. Honnan veszed ezt? Talán ismered a világ legtöbb nőjét, vagy mi? Nyilván nem. Jó néhány nőnek hidd el, hogy a 12 cm-es is jó bőven és a vastagság többet számmít, mint a hossz és legjobb esetben maga az ember inkább.
2023. nov. 11. 20:52
 12/51 A kérdező kommentje:

Valami konkrétum? Mit nem hisznek el? Privátban is leírhatod, ha ott jobb.

2023. nov. 11. 22:33
 13/51 A kérdező kommentje:

Szexről van szó, nem kapcsolatról. Egyáltalán nem túlzás, majd beszélj erről nőkkel. A 12cm akkor jó, ha röhögni akar a nő vagy alázni.

2023. nov. 11. 22:38
 14/51 anonim ***** válasza:
89%

12 centis a párom farka, és hidd el nagyon jól meg tud dugni vele. Semmilyen pózban nem okoz gondot, sosem fáj, mégis elég vastag hogy feszítsen.

Előtte volt egy partnerem, akinek 15-16 centi volt, és végigért, és volt amikor kellemetlen volt. Vastagságra is ugye vastagabb volt, és az első pár szex alkalmával nem sikerült a behatolás.

Nekem nem jött be a nagyobb méret. Szűk vagyok, nekem sokkal inkább a kisebb vagy a max átlagos méret tetszik. Nem minden nő egyforma. Van akiben elveszlik egy 23as is, van akibe elég kisebb is.

2023. nov. 11. 22:58
 15/51 anonim ***** válasza:
0%
#14 Mesélj még Andersen
2023. nov. 12. 05:28
 16/51 A kérdező kommentje:

A nők hány %-ának van ennyire kicsi hüvelye? 1?

2023. nov. 12. 09:16
 17/51 anonim ***** válasza:
90%
#16 foggalmam sincs, hogy hány százalékunknak ilyen, de ettől függetlenül aki ezt mondja, azt miért kell lenézni? Mert sokan mint te is azt mondjátok ez hazugság. Pedig nem, de ezért nincs kedve az embernek válaszolni, mert alapból van egy kisebbsêgi komplexus bennem azért, mert ilyen vagyok, és még folyamatosan meg is hazudtoljátok az embert.
2023. nov. 12. 09:22
 18/51 A kérdező kommentje:

Én nem nézlek le. Kisebbségi komplexus? Most akkor mégse nő vagy? Amúgy azért nem hiszik el sokan, mert a nők nagyon maximum pár %-ának jó a 15cm alatti. 12 centivel pár póz lehetséges.

2023. nov. 12. 09:31
 19/51 anonim ***** válasza:
89%

Úgy értettem a kisebbsêgi komplexust, hogy mindenki azt nyomja, hogy minnél nagyobb kell. És amikor pedig szexre kerül a sor, egy viszonylag nagyobb mérettel, mindenki azt várja el, hogy az menjen egyből. De van akinek nem megy. És ezért iszonyat görcsös tudok lenni.

Hidd el a 12 centivel is sikerül bármelyik normál póz, amihez nem kell akrobatának lenni.

2023. nov. 12. 09:45
 20/51 A kérdező kommentje:

Biztos rossz, de ez iszonyat ritka. Akkor az nem 12cm.

2023. nov. 12. 10:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!