Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezen az oldalon miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon miért nem lehet ŐSZINTÉN beszélni a női szexuális igényekről?

Figyelt kérdés

Akkora faxságok vannak itt sokszor, hogy az embernek égnek áll a haja.

Mindenki tudja, hogy a nőknek a 15-20cm közötti méret a jó, kivéve a size queen nőknek, akik a nagyobbat szeretik. Ennek ellenére itt a kis xarokat is istenítik, hogy milyen jó. A férfinak lehet, hogy jó 5 centivel is, mert ugye tövig megy, de attól még egy nőnek 15cm alatt nem jó.

Miért nem lehet egy tényről beszélni? Most kezdjük el tagadni, hogy az ég kék, hátha megváltozik? Kb ennyi értelme van.

2023. nov. 11. 17:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, tudd már jobban a nőknél, mi a jobb nekik!

A komlexusoddal menj pszichológushoz, segíteni fog. Az, hogy ezen a kérdésen rugózol, és leírod ötödszörre is, hogy a 15 centi alatt nincs élet, hidd el, hogy van.

2023. nov. 13. 19:04
 22/51 A kérdező kommentje:

Nőktől tudom, amit írtam. Majd beszélj velük és akkor nem fogod komplexusnak hinni.

2023. nov. 13. 19:59
 23/51 he84 ***** válasza:
77%
De igen kérdező, igenis túlzás. Az meg fura, hogy látatlanban javaslod nekem azt, hogy beszéljek erről nőkkel, amikor nem is tudod a nemem és máris férfinak sorolsz be,... Nem férfi vagyok, hanem nő, tudom jól, hogy miről beszélek. Egy nő jobban fogja tudni, hogy neki mi a jobb, nem a férfi. Nem minden npnek kell átlagos, főleg nem átlag feletti. Ráadásul az átlagos 13 cm-től felfelé 16 cm-ig. Azt meg példának mondtam, hogy az ember s a kapcsolat a legfontosabb, nem pedig előre a nemi méretek. Az meg szomorú, ha valaki alig hisz, vagy nem hisz annak, aki itt ízóta írta, hogy az ő párjának 12 cm-es és minden pózban teljesen jó neki. Igenis van jó néhány nő, akiknek 12-13 cm-es is jó, akkor is, ha te nem hiszed. Nem a mi hibánk, ha te nem hiszed el.
2023. nov. 26. 00:02
 24/51 he84 ***** válasza:
77%
És lehet, hogy van olyan nő is, aki a méretet nézi főleg (ez eléggé szomorú, ám az ilyen önmagát minősíti, ám te is magadat ezzel a makacs hozzáállásoddal), ha pedig kicsi, akkor nevet rajta és alázza a férfit. De nem minden nő ilyen, aki valóban elfogadja és szereti az átlag alatti méreteket, az nem tesz ilyet és főleg akkor nem, hogyha az ember is számít neki, vagy pedig főleg az. Ne általánosíts.
2023. nov. 26. 00:05
 25/51 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a nemed, mert nem fog kiderülni. A 22-es kommentem továbbra is áll.
2023. nov. 26. 11:21
 26/51 anonim ***** válasza:
94%

És mucika milyen nőkkel vagy körülvéve? A normálisakkal vagy azokkal akiken átment Budapest?

Vagy mert neked van egy kis köröd a női ismerőseiddel és 10-ből tíz azt mondja, hogy igenis a 15 centi alatti pasik d.göljenek meg, akkor ez reprezentatív és így gondolkodik a világon az összes nő?

Vagy miért nem lehet olyan nő, aki a kis farkat szereti? Mert te még nem láttál olyat? A levegőt sem látod mégis létezi... vagy a női ismerőseid azt mondják, f@szság, azt elhiszed?

2023. nov. 30. 15:48
 27/51 A kérdező kommentje:
2023. nov. 30. 16:14
 28/51 anonim ***** válasza:
94%
Hiteles KSH adatot tudsz mutatni? Annak hiszek. Nem az itt levő frusztrált “kis farkuaknak” es a minden farok kicsi csak a 30 centis fölött jó nőknek…
2023. nov. 30. 17:13
 29/51 anonim ***** válasza:
94%

Mi értelme van ilyen marhaságokat kérdezni?

Ha neked olyan csoda f.szod van, hogy minden nő elalél tőle, akkor miért nem velük vagy, miért hülyeségekkel írkálod tele a gyakorit?

2023. nov. 30. 17:34
 30/51 A kérdező kommentje:

Mert a KSH olyan sok nővel beszélt erről, ugye?

Ezt biztos, hogy ide akartad írni? :D Ezt honnan vetted?

2023. nov. 30. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!