Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero párok! Nálatok alapnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero párok! Nálatok alapnak tekinthető az anális szex? Mi a kellemes benne azok számára akik élvezik?

Figyelt kérdés
Manapság ahogy leszűrtem, sok lánynak normálisnak tekinthető az anál szex. Mi a jó abban ha a beleitekben matatnak? Lehet ezt élvezni azon kívül, hogy azt érzitek magatok alá csináltok rögtön? Vagy ez benne a jó?
2023. okt. 26. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Férfiként vagy nőként kérded?
2023. okt. 26. 23:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Ffi
2023. okt. 26. 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Alapnak nem mondanám. És pláne nem matatnak.

Van akinek belefél alkalmanként valakinek meg nem.

Te nem vagy análpárti attól még lehet más az nem?

Úgy érzem provokálni szeretnél a kérdéssel. 🙂🙂

2023. okt. 26. 23:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem provokálok, érdekel, hogy mi a jó benne a lányoknak. Az én exem utálta és a fel is képelt volna ha oda merem dugni, annyira érzékeny volt a popsijára.
2023. okt. 26. 23:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Van sok lány aki szereti.

Nekem olyan is volt már hogy a nő hozta fel.

Annyira én sem vagyok oda érte amúgy.

2023. okt. 27. 00:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Alap, heterogén pár vagyunk.
2023. okt. 27. 07:01
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Simán leszarhatom a párom

Te akartad a seggbe kukit csinálni vállald h mázos lesz

Na jó nem

Normális ember nem tárgyként kezeli a párját hogy minden lyukat betömjön

És csak olyat tesz amit fordítva is bevállalna

2023. okt. 27. 07:40
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem alap, de nem is tabu. 18 év alatt kb 2 alkalom volt. Nem volt rossz, sőt elveztem. Viszont ami többször előfordul hogy én vagyok felül, a farka a hüvelyembe, a csiklóm hozzádörzsölődik, s az ujját bedugja a popómba. Na az isteni. Azt mondják nem elvezhetik a nők az anált, mert nincsenek ott idegvegzodesek. De vmi mégis van, vmitől mégis élvezetes.

Ha kis farkú férjem lenne, lehet a behatolás is gyakoribb lenne.

2023. okt. 27. 08:33
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as: Szegény férjed, bünteti a sors, hogy nagy farokkal született és nem járhat azon a szűk helyen. Érdekes, én pasiként eddig szintén 2 alkalommal kaptam anált lánytól, de egyik olyan volt, mintha nem is élvezte volna, a másik meg úgy láttam szenved közben és én így nem élveztem. Persze azt mondta, hogy élvezte, nem azért tűnt úgy mintha szenvedne... de mégis másként élvezte akkor, mint punciba. Ezért is kérdeztem, hogy fájdalmat élvezik benne a nők vagy a székelési ingert vagy mit? Hiszen anatómiailag a nőknek sincs ott semmi más, egy záróizom, ami a végbélbe torkoll.
2023. okt. 27. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Mindenhol vannak a testben idegvégződések. A mellbimbó, vagy az ajak is ingerelhető, ahogy az ánusz is.
2023. okt. 27. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!