Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők előfordult valaha, hogy nem a pasi, hanem ti akartátok kipróbálni a felcsatolhatóst?
Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 08:41
1/5 anonim válasza:
Huuuu, ez engem is izgat, 43 eves ffi vok
2/5 anonim válasza:
Bár én nem lány vagyok, de egy barátnőm volt, akit ez a dolog érdekelt, viszont nem felcsatolhatóssal, hanem müfarokkal.
3/5 anonim válasza:
Igen. Először nem felcsatissal, az csak később jött. Páromnak rendszeresen foglalkoztam már akkor a fenekével. Nyaltam, ujjaztam és a prosztata maszsást is csináltam neki. Egy alkalommal 69 ben ő volt felül és a fenekét ujjaztam, mikor jött az ötlet, hogy az előzőleg rajtam, bennem használt vibrátort bedugtam neki. Ugyan volt egy kis meglepődés a részéről, de tetszett neki, mert nem csak szexin mozgatta is a fenekét hozzá, de olyat is élvezett, mint prosztata maszinál szokott. Utánna beszéltünk is erről, és felvetettem neki a felcsatolgatós lehetőségét, ami tetszett is neki. Hónapokkal később be is szereztük, és azóta alkalmanként része is a szexuális együttléteknek.
N
4/5 anonim válasza:
Nálunk is én vetettem fel a felcsatolhatós ötletét. A pasim feneke rettenetesen érzékeny, imádja és meri is élvezni az anális izgatást. Én pedig szerettem volna kipróbálni a komplett fordított felállást, amikor én vagyok a behatoló fél, az én combomon pihen az ő terpesztett lába és én mozgok rajta, misszionáriusban, ölelve, szeretve. :) Mindkettőnk örömére beszereztem, és most tartunk a technikával ismerkedős fázisban, egyelőre hatalmas rácsodálkozások és boldogság van. :)
5/5 anonim válasza:
Igen. Csak még pasi nem volt hozzá soha... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!