Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan lány aki nem csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lány aki nem csak engedi hanem igényli az anális szexet? Egyáltalán ez lehetséges egy nő részéről? Mit élveztek benne? Feszít, teltségérzetet okoz?

Figyelt kérdés
Mivel az a lyuk konkrét másra van fenntartva az embernél, mégis felhasználható szexuális örömszerzésre. Vannak akik élnek vele, de nyilván a többség divatból és a párja kedvéért teszi. Vagy van olyan lány aki konkrét élvezi? Mit élvez benne? Feszíti és teltségérzetet okoz a nyílásban?
2023. okt. 23. 00:50
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Én dugtam közel 1 évig egy szűz csajt aki csak análisan és orálisan akarta.

Nagyon élvezte és keményen szerette. Masztizni is főleg így masztizott.

2023. okt. 23. 00:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó lenne tudni az elérhetőségét, én egyetlen ilyen lányra se bukkantam még. A volt párom is tabunak tartotta az anált, a másik exem meg nem szerette. Engedte, de inkább csak miattam, így nem élveztem, mert végig azt láttam, hogy csak tűri és várja, hogy elélvezzek. Ez így nekem se megy. Szeretnék már szeretkezni análisan egy ilyen lánnyal, aki élvezi is. Csak persze kéne találni is ilyet, ami ritka.
2023. okt. 23. 00:59
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Az ex csajom élvezte. Megcsináltam neki de nem ez volt a kedvencem.

Iszanyotosan jól szopott. Jó sok nővel voltam de a többi meg se közelítette.

2023. okt. 23. 01:03
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Én nagyon tudom élvezni az anális szexet, de azért a korkülönbség is számítana!

Hany éves vagy kérdező?

2023. okt. 23. 07:10
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

A szubom nagyon élvezi.

Ha érdekel, írj, s adj gmail címet

2023. okt. 23. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak más. Máshogy jó.

Nem annyira rendszeresen, mint punciba, de azért igénylem, kívánom időnként. Mondjuk 2-3 hetente, ha addig nincs, akkor már magamnak is csinálom.

2023. okt. 25. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!