Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex tényleg az egyetlen egy szituáció amikor egy pasi arról próbál meggyőzni hogy nem is olyan nagy a farka ?
Az eredeti kèrdèsre vàlaszolva igen.
Bàr pàrszor voltam egy nagyon szűk nővel.
Ès volt olyan pòz amire mondta, hogy ùgy ne csinàljuk mert ùgy tùl mèlyre megyek.
A mèretem àtlagos, neki mèg is nagy volt a farkam, de isteni volt vele a szex.
Pròbàltam az anàlt màssal, de nekem semmi pluszt nem adott.
Nekem punciba sokkal jobb.
Csak az a fontos, hogy forrò, nedves ès szűk legyen.
Ha a pàromnak ilyen a puncija eszembe sem jutna az anàl, igaz amùgy sem anàlozunk.
15. Nekem pont taszító lenne mindaz, amit leírtál.
Szexuálisan kisgyermek vagy, valószínűleg kevés ideig bírod és önző is lehetsz, már csak a neveltetés miatt is. Nyilván ha ennyire erőlteted az anált, akkor minden betalált amit írtam.
Egyébként igen, ez igaz. Volt benne részem, borzalmas volt. Nem volt előkészítés, nem figyelt rám. Soha többet.. pedig szexelni imádok.
Szerencsére nincsenek ilyen problémáim. Arról én nem tehetek, hogy a barátod egy balf*sz volt.
Persze hogy nem...
Örül neki. Sok nőnek álom méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!