Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex tényleg az egyetlen egy szituáció amikor egy pasi arról próbál meggyőzni hogy nem is olyan nagy a farka ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 15:51
4/32 A kérdező kommentje:
Ez azért szerintem gáz
Mert közben mindnek azon sír a szája hogy miért nincs 2-3 centivel nagyobb és miért nem 5-6cm vastag
De azért análba Ők is raknák és tisztában vannak azzal h egy vastaggal kellemetlen és fájdalmas
2023. szept. 17. 16:06
5/32 anonim válasza:
Akkor én régimódi vagyok, nekem a punci pont elég játszótér. Kipróbáltam én is a popsit, jó is volt, de csak azzal a nővel, aki szereti. Úgyhogy eljátszok én a puncival..
6/32 A kérdező kommentje:
5ös ritka
2023. szept. 17. 16:21
7/32 anonim válasza:
Mélytoroknál is előfordulhat, hogy kicsinek állítják be a farkukat.
És én is olyan vagyok, mint az #5.
Próbáltam, nekem nem adott pluszt, viszont ehhez képest herce-hurcás az előkészítés, stb.
8/32 A kérdező kommentje:
Értem
2023. szept. 17. 23:31
9/32 anonim válasza:
Mivel nagy méretem van és büszke is vagyok rá, így sose állítanám be kicsinek. Viszont nekem az anális szex fontos. Sok kapcsolatomnak vetettem végett, mert az adott nő nem bírta a méretemet análba.
10/32 A kérdező kommentje:
9 nem leányálom. Nagy faszt befogadni
Ha nem megy nem kell erőltetni
De mondjuk ha a te seggedbe is feltolnának akkorát lehet megértenéd a nőket .
2023. szept. 18. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!