Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ez a szituáció nőként?
Anonim oldal, ezert merem megírni.
Fél éve szakitottam a barátommal, azóta nem voltam pasival.
Megismerkedtem egy sráccal, elmentünk randizni, és nagyon bejottunk egymásnak,a vége az lett, hogy felmentem hozzá.
Sosem voltam egy szexéhes csaj,de most éreztem hogy ez nekem kell...
Fantasztikus volt a szex, de a végén, amikor orgazmusom volt, nincs rá jobb szó, bepisiltem.
Kutyapozban voltunk, és egyszerűen kontrollálatlan módon osszepisiltem az ágyat.
A srác megdobbent, es nevetett egyszerre ,de én borzasztó kellemetlennek ereztem magam.
Nyilván nem volt alattunk gumilepedo, szóval az ágy is ...
Nem tudom, hogy nézek ezután a szemébe
Van ilyen. Szerintem nem ciki, inkabb izgi, annak ellenere hogy a pisi téma nem vonzó.
Ki kell abranditsalak, tudomanyos teny hogy a spricc az pisi.
4: nézz utána jobban.
Eddig csak egy nőnél sikerült elérnem ilyet de hidd el, az nem pisi, egészen egyedi íze van.
Mellesleg pont az ellenkezője van bwbizonyítva, nézz csak utána.
Ha nem bírsz a szemébe nézni, nézz az enyémbe... nálam az, hogy bepisilsz közben, óriási plussz!
Amúgy meg a spricc, meg pisi kérdés;
Szóval pisi leginkább... tapasztalatom szerint is.
Utána néztem. Mint mondtam, tudományos tény, kémiai elemzéssel alátámasztva. Nekem több partnerem is spriccelt már, volt akinek egyébként nem is kellett sok, csak 1-2 kör edging. És sokszor volt már olyan, hogy valaki azt mondta hogy "ne, picit pihizzunk, mert nagyon el kell mennie pisilni" az intenzívebb szextől/élménytől, majd van aki meggyőzhető hogy "nem baj, hagyd csak, ereszd el magad", és utána van spricc. Nahát, micsoda véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!