Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz ez a szituáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ez a szituáció nőként?

Figyelt kérdés

Anonim oldal, ezert merem megírni.

Fél éve szakitottam a barátommal, azóta nem voltam pasival.

Megismerkedtem egy sráccal, elmentünk randizni, és nagyon bejottunk egymásnak,a vége az lett, hogy felmentem hozzá.

Sosem voltam egy szexéhes csaj,de most éreztem hogy ez nekem kell...

Fantasztikus volt a szex, de a végén, amikor orgazmusom volt, nincs rá jobb szó, bepisiltem.

Kutyapozban voltunk, és egyszerűen kontrollálatlan módon osszepisiltem az ágyat.

A srác megdobbent, es nevetett egyszerre ,de én borzasztó kellemetlennek ereztem magam.

Nyilván nem volt alattunk gumilepedo, szóval az ágy is ...

Nem tudom, hogy nézek ezután a szemébe

2023. szept. 15. 07:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, a 9. Válaszoló telex cikkének utolsó mondatát olvasd el.

Ne szégyelld, más nő ezt szeretné megtapasztalni 😉

2023. szept. 15. 08:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
5# dehogy más az íze, én exem is elélvezett így és teljesen pisi ize volt.
2023. szept. 15. 09:21
 13/25 anonim ***** válasza:
87%

#12: akkor szerintem a te nőd pisilt, az enyém pedig egy teljesen más ízű testnedvet bocsátott ki magából, nem pisit. maradjunk ennyiben

:)

2023. szept. 15. 09:33
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

vaagy miért nem vele beszéled meg mikor veletetek történt

ne legyünk már ennyire balfaszok

ha én elmerem mondani a lányoknak hogy tetszel nekem akkor na

2023. szept. 15. 09:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen partnerem sajnos
2023. szept. 15. 09:47
 16/25 anonim ***** válasza:
72%

Igen, az összes nő pisil, empirikus és statisztikai mértékű tapasztalatok alapján is, de a TE nődnek van egy külön titkos spricctartálya, ahová rózsavizet gyűjtöget.

2023. szept. 15. 09:52
 17/25 anonim ***** válasza:
25%
Kamus
2023. szept. 15. 10:00
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

#16: valószínű így lehet :)

Tudod, valamit elutasítani, hogy olyan nincs, más, mint valaminek a létezéséről tudni, amivel már találkoztam :) A lényeg, hogy én tudom, hogy van ilyen, mert megtapasztaltam.

Amúgy igazából nem is spriccel, csak igen nagy mennyiségben folyik (minimum egy fél liter gyűlt össze az ágy mélyedésében, plusz amit magába szívott a matrac, és nem pisi, annál ragadósabb, sűrűbb folyadék, és nem is a punci nedve, annál hígabb, és teljesen más az íze, de nem pisi íz.

2023. szept. 15. 10:12
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

18# és pillanatok alatt MI termel fél liter (!) folyadékot, vagy honnan tud ennyi távozni??....🤔

Elárulom, csak a hólyagból.

Az, hogy ilyen - olyan mirigyek termelik, az hülyeség, semmilyen mirigy ilyen folyadéktermelésre nem képes, egyedül a vese!!!

2023. szept. 15. 10:22
 20/25 anonim ***** válasza:
84%

#19, nem pillanatok alatt, hanem amíg nyalom, folyamatosan.

Pontosabban kb 5-10 perc nyalás után kezd beindulni, és onnan kezdve amíg csinálom, folyamatosan jön, miközben kb folyamatos orgazmusa van.

De mint mondtam, több évtized, és több tucat partner után is csak egyetlen ilyennel találkoztam. Lehet hogy marslakó volt :o

2023. szept. 15. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!