Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves férfi tud nőként tekinteni egy 19 éves lányra (szexuálisan) ha végigmérte már párszor? Mit gondolsz erről a szituációról?
A kiéhezett szexmániásoktól eltekintve nem.
Ahhoz, hogy nőnek tekintselek több kell feszes seggnél és melleknél... gyerek vagy még.
Előbb azt kellene tisztáznunk, hogy számodra mit jelent az, hogy valaki nőként tekint valakire.
Ha arra irányul a kérdésed, hogy felnőttként kezel, akkor arra az a válaszom, hogy igen, akár így is lehet.
Ha arra, hogy csak szexre kellesz-e neki, nos.. arra is az a válaszom, hogy igen, akár ez is előfordulhat.
Tudom, ezzel sokat nem segítettem, de valójában arra próbáltam rávilágítani, hogy nem látok mások fejébe és így nem tudom, hogy mik a szándékai.
Mindenesetre egyvalamit szeretnék neked tanácsolni, ha kívánsz valakit, akkor ne pörögj azon, hogy mit gondolhat rólad, hanem ha van alkalmad, akkor próbáld meg élvezni vele, amit és amíg lehet.
Már megint te?
Igen, megdugna teged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!