Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha lenne alkalmatok egy 40 éves pasival pár órára összejönni, aki teljesít minden titkos szexuális vágyat, mit kérnétek?
Én 39 évesként megismertem egy 20 éves lányt, sok buliban voltunk a baráti társasággal együtt, eleinte egyáltalán nem foglalkoztunk egymással.
Észre vettem, hogy a kissé könnyűvérűként viselkedik a korabeli fiúkkal, rájöttem, hogy ez azért van mert nagyon szereti a szexet.
Egyszer beszélgettem vele erről, és azt mondta, semmi extrát nem akar, csak egy kimerítő, kielégítő szexet, aznap nem volt semmi, de lebeszéltük a találkozót egy szexre.
Vacsorával kezdtünk, és én kicsit piáltam, mert akkor szinte alig tudok elmenni, és gondoltam így jó sokáig tudom dugni, azért tapasztalt ként én is izgultam.
A szexben nem volt semmi extra, csak végtelen sok pózban sokáig dugtam, sokszor kinyaltam, punciját, fenekét (fenekét egy ujjal meg is ujjaztam), és a menet közepe táján csiklóján kézzel csináltam neki orgazmust.
Azt mondta, Ő ennyit akar a szexben, semmi többet, neki ez tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!