Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex tényleg az egyetlen egy szituáció amikor egy pasi arról próbál meggyőzni hogy nem is olyan nagy a farka ?
Nem is erőltetem. Nem szoktam erőszakoskodni. Ha valaki nem vállalja, nem baj, de nem lesz közös jövőnk.
Amúgy vannak nők (kevesen) akik még egy nagy mérettel is élvezik.
Ezernyi más oka lehet, hogy egy kapcsolat nem működik, nem?
Legutóbbi pl azért ment tönkre, mert az ország másik végére ment egyetemre. Én meg mondta, hogy ez nem fog így menni. Csak 2-3 hetente jött volna haza 1-2 napra.
A mai világban ahol ennyi lehetőség van utazásra nincs olyan h távolság
Magyarul ha neked fontos a nőd akkor tevis utazhatsz hozzá és igen hozhatod azt az áldozatot hogy veszel ki 1 szobácskát magadnak dugni beviszed és megy szépen a kolikába
Nem akárcsak nyögés a vége .
#16 Úgy látom téged nagyon megbántott egy nagyfarkú...
Ha szerinted elkényeztetett vagyok, akkor legyek. De nem értem neked miért fáj, hogy válogathatok a nőknél. Igazából a nők is ezt csinálják, sőt nálatok ez sokkal gyakoribb.
18
Szerencsére. Nem bántott senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!