Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Láttatok már élőben szexelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már élőben szexelő párt? Ha igen, akkor hol és milyen módon alakult úgy a szituáció?

Figyelt kérdés

Nem a swingerre gondolok. Hanem olyanra, ami nem tervezett helyzet volt, de mégis úgy alakult, hogy melletted, egy helyiségben stb szexeltek és Te végig láttad. Izgató volt?

Ez onnan jutott eszembe, hogy a hétvégén egy baráti összejövetel volt. Én a nappaliban aludtam (messzebről érkeztem és többed magammal ott aludtam) és lámpafény mellett a kanapén beszélgetők végül "egymáséi" lettek. Tudták, hogy nézem, tudták, hogy ott vagyok, hisz 5 méterre feküdtem. Azóta baromira izgat ez az élmény és nagyon átélném újra. Sok vonzó és izgató dolog van az ilyenben. Igaz, félő, hogy nem lesz ilyen lehet soha többet, de bármikor beülnék egy helyiségbe szexelő párhoz :D

2023. szept. 6. 14:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és nem azért kérdezem, mert (ahogy itt írni szokták) recskázni akarok a válaszokra. 38 éves pasiként már kinőttem ebből :)
2023. szept. 6. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen
2023. szept. 6. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen
2023. szept. 6. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. szept. 6. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kimerítő válaszokat :D
2023. szept. 6. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. szept. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!