Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vissza mennék az éjszakába de kifejezetten kisebb mérettel rendelkező kuncsaftokat szeretnék hogyan hirdessek? Igazából szép se vagyok de nem akarok nagy fsz miatt szenvedni 29N
Nem kell mindent tövig -bírni
Mindenki másban jó
Voltam én már közmunkás is arufeltőltő takarító..
De nem túlélni meg nem vegetálni akarok . Hiába van egy Egyetemi felsőfokú végzettségem a minimum nettó az 207 ezer forint a maximum 232 ezer forint . Tanultam van egy jó szakmám imádnám is .. De megélni nem tudnék belőle .
Mi a szakmád?
És mit tanultál az egyetemen?
(Privátot is írhatsz)
35
Miért vagy bunkó ?
Nem egy csajt tudok neked mutatni aki főiskola/egyetem mellett csinálta .
Elvégzte a tanulmányait.
Komolyan úgy csinálsz mintha csak azok lehetnének prostik akiknek nincs meg a 8 osztály vagy kevesebb
37es
Megírtam
#36 nem nem csinálok úgy, tudom hogy sok egyetemista cica csinálja. nincs is azzal baj.
csak az "egyetemet végzettek" 85%-a, annyira hülye hogy egy izzót nem tud kicserélni.
Ki írod a hirdetésedbe h nagy méretet nem válasz
kész.
Bár nyilván ha válogatós vagy meg még csúnya is akkor az úgy nem lesz túl nagy biznisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!