Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vissza mennék az éjszakába de kifejezetten kisebb mérettel rendelkező kuncsaftokat szeretnék hogyan hirdessek? Igazából szép se vagyok de nem akarok nagy fsz miatt szenvedni 29N
10 igen dolgoztam kb jó 9-10 évvel ezelőtt akkor mèg csinosabb voltam
Sehogy. Kibírtam arra izgultak a pasik ha sírtál a fájdalomtól akkor még kaptál egy kis pluszt is
Az a baj, hogy a sok barom (már bocsánat) csak azértis elmenne nagyobb mérettel...aztán meg pakold ki valahogy...csak a konfliktus lenne.
Nehéz ezt így megoldani. De egy próbát tegyél hátha beválik és tényleg nem mennek nagyobb méretek!
Vagy leszel felül és csak 8-10 centire engeded be:)
38/F
Tudom nyugi.
Arra reagáltam h olyan nincs hogy 8-10 centit rengetek be ga oda állít a 16-18as rombolojaval
Dejó, rusnya is vagy, a faszt sem bírod, de pénz az kéne mi?
Menj el árufeltöltőnek a tescoba..
20 te meg frusztrált vagy .
Miért baj az ha valaki a kicsit részesíti előnyben ?
A másik hogy megsúgom hogy nem éppen az adonisz 10/10es bugyinedvesítő palik járnak fizetős nőhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!