Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki kifejezetten a 13-16 os méreteket kedveli?
13-16cm az egy átlagos normál pénisz és hidd el a legtöbb nőnek elég
Azért ne hidd hogy az összes nőnek a 20+os kell
Mert akkor nagyon kevesen lennének fsz nélkül
Ugyanis ezek az extrém XL méretek ritkán fordulnak elő és az extrém kicsiből is sokkal kevesebb van
10 év alatt kb 3 db 12cm alattit láttam és 1 db 18.5centis meg 1db 20 plusszost
És persze rengeteg mondta azt hogy egy cukkini van a gatyában aztán vagy baby répa volt Vagy csemege uborka
Szóval nyugi a 13-16 teljesen jó
Főleg ha megtaláljátok azt a pózt ami mind kettőzőknek jó
29N
14 centis az enyém. Alapvetően ruhában ismerkedik az ember. Ha megkedvel, de kicsi a farkam számára, akkor van lehetősége továbblépni és mást keresni. Amennyiben velem marad, feltételezhető, elég neki a dákóm mérete, a szexuális kultúrám, technikám. Kell ennél több?
Volt elég sok barátnőm, jellemzően velem maradtak hónapokig, évekig. Két házasság is áll mögöttem, kettő-kettő gyerekkel, két unokával.
51F
9-es vagyok
Több kollégám, haverom van, akiknek nagyobb, vagy jóval nagyobb van, mégsem találnak párra. Akad köztük sportos, jóképű, gazdag is, mégsem képesek tartós partnert, felséget találni.
Nejem is, nővérem is, lányaim is mondogatják, nem a pénztárca, nem sportosság, nem az intim méret számít, hanem az összkép és az önbizalom, a határozottág, a fellépés, ezektől lesz férfias egy férfi és vonzó a nők számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!