Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, Ti elvezitek ha egy férfi kifejezetten imádja a puncitokat?
Nem, én azt szeretem, ha utálja a puncimat.
Milyen hülye kérdés…
Ebből is látszik hogy egyetlen gondolat alapján mennyire felre lehet ismerni es rosszul itelni egy helyzetet. Minta eletet elek es igen gyereket tervezünk - de nem gondolom fobenjaro bűnnek ha férfiként vannak vagyaim es gondolataim amikrol egy nevtelen oldalon nyilvánvaloan semmifele fizikai kapcsolodas nélkül merek kerdezni. A megcsalas masik kategória. Szerintem sokkal fontosabb hogy picit helyre tegye magaban az ember az erzeseit hogy kiegyensulyozott tudjon maradni a mindennapokban.
Es nem. Az utolso lenne targyiasitani a nőket. Ez azokhoz szol akik nyitottak a beszelgetesre es a vágyakra ugyancsak. Ahogy en is, a masik oldalon is vannak hasonlo vagyak. Akinek ez nem fer bele az teljesen oke de akkor nem kell a masikat gyalazni.
#1-es vagyok.
Ez esetben szeretnék elnézést kérni, hogy kiemeltem egyetlen egy dolgot.
Az új partner felfedezése, bármilyen téren szerintem mindenkit izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!