Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, Ti elvezitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, Ti elvezitek ha egy férfi kifejezetten imádja a puncitokat?

Figyelt kérdés
34 éves férfiként kifejezetten ez az egyik motivációm ismerkedés közben hogy erezzek egy uj puncikat es kenyeztethessem hosszasan :)
2023. júl. 13. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Természetesen! De ettől függetlenül a motivációddal nem értek egyet. Sőt!
2023. júl. 13. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem, én azt szeretem, ha utálja a puncimat.

Milyen hülye kérdés…

2023. júl. 13. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Talan rosszul fogalmaztam. Nem ez a motivaciom, de nagyon izgat es vonz egy uj punci megismerese - szexualis vagyaimrol beszelek csak. Természetesen nem csak erről van szo, csak most ezt emeltem ki.:)
2023. júl. 13. 14:04
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es. Jó válasz. De láttam nem egyszer ennek ellenkezőjét. Es nem nem azért mert bena vagyok - ido se volt h kideruljon. Egyszerűen nem szerettek.
2023. júl. 13. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
34 évese férfiként kisfiam már házasságon törjed a fejed, nem ezen a takonygyerekes állatias kihasználáson amivel a lányokat olcsó árucikkekké degradálod... Meg kéne nevelni téged és a haverod. F
2023. júl. 13. 14:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Ebből is látszik hogy egyetlen gondolat alapján mennyire felre lehet ismerni es rosszul itelni egy helyzetet. Minta eletet elek es igen gyereket tervezünk - de nem gondolom fobenjaro bűnnek ha férfiként vannak vagyaim es gondolataim amikrol egy nevtelen oldalon nyilvánvaloan semmifele fizikai kapcsolodas nélkül merek kerdezni. A megcsalas masik kategória. Szerintem sokkal fontosabb hogy picit helyre tegye magaban az ember az erzeseit hogy kiegyensulyozott tudjon maradni a mindennapokban.

Es nem. Az utolso lenne targyiasitani a nőket. Ez azokhoz szol akik nyitottak a beszelgetesre es a vágyakra ugyancsak. Ahogy en is, a masik oldalon is vannak hasonlo vagyak. Akinek ez nem fer bele az teljesen oke de akkor nem kell a masikat gyalazni.

2023. júl. 13. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok.

Ez esetben szeretnék elnézést kérni, hogy kiemeltem egyetlen egy dolgot.

Az új partner felfedezése, bármilyen téren szerintem mindenkit izgat.

2023. júl. 13. 15:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi 1es. Igen. Egyetértek. Izgalmas. És szerintem nagyon fontos. Szerintem ezen mulik (a szenvedely) a hosszú tavu testi vonzalom. Ha az ember beleszeret ebbe, az kitart egy eletre. De ezert is kérdeztem mert vannak olyan lányok akik ezt nem szeretik.
2023. júl. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!