Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kifejezetten a nagy méreteket kedveli (18-20cm), akkor átlagos méretekkel (13-15cm) nem is lehet nála esélyem?
Volt egy csaj akit egy 19/6-os farkú pasi nem tudott kielégíteni.
Én a 15/4.8-as farkammal meg simán, többször is.
Az a csaj is szerette a nagyobb méretet, de aki béna az a naggyal is béna marad.
Jaja honnan a szöszből tudod hogy a csajnak mi jön be, bele van írva a személyiébe vagy mi? 😅
Egyébként nem értem a problémádat de most komolyan... most van esélyed megdugni a csajt vagy sem? Ha nincs akkor a kérdés értelmetlen. Ha van akkor meg hajrá, dugd meg és kész.
Mondd azt hogy a tied is 19. Nem hiszem hogy felizgulva előveszi majd a centit hogy ellenőrizze. Ha vékony vagy akkor a 15 cm siman tűnhet nagyobbnak. Sőt en ezt a sok 18+-ot se hiszem el, szerintem a többseg- főleg itt, de talan még a valo eletben is csak rámondja.
Nekem sehogy se eletszerű hogy egy csaj ezt méregesse, max mar kapcsolatban poénból, amikor már jóparszor csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!