Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan kapcsolat , amit nem kifejezetten a cuckold miatt , hanem a feleség boldogsága végett a férj megengedi , sőt kéri és biztatja feleségét , hogy bátran keressen magának szeretőt ?
Ha még is van ilyen , akkor ott az egymás iránti érzelmek a szeretet még 100 % os , akár egykor a kapcsolat elején ?
Tehát még egyszer ki emelném , hogy nem cuckold párok esetében .
Csupán más egyéb okból kifolyólag , ami végett egy férj képtelen kielégíteni és ezzel boldoggá tenni szexuálisan a feleségét .
Egy ilyen megoldás mennyire korrekt dolog szerintetek , mennyire férfias a férj részéről , felesége felé ?
Hogyne.
Ha például a férj terméketlen.
Igen létezik. Leginkább olyan esetben amikor a férj valamilyen (többnyire szervi) okból már nem képes "mindenre", de érzelmileg ettől még 100%-ig megvannak egymással. A feleség ettől még nem fogja kevésbé férfiasnak tekinteni a párját.
Ismerek ilyen párt. A férj egy nagyon határozott, karakán, erős kisugárzású pasi, de szervi okból már nem üzemel a berendezés.
3/ És ezek szerint ez a pár megbeszélte egymással , hogy a feleség se szenvedjen hiányt s ennek érdekében lehet neki szeretője .
Valamint ha érzelmileg rendben van a kapcsolat , akkor le a kalappal a pár előtt .
Sajnos én csak nem korrekt esetekről tudok .
De én a magam részéről , nagyon jó megoldásnak találom azt , amikor nem csak a feleség " titokban találkozik a szeretőjével , hanem megbeszélik azt a férjjel és úgy kereshet magának szeretőt a feleség .
Azért tartom jó megoldásnak ezt , mert így legalább az érzelmi kapcsolat megmaradhat a párok között , valamint a válást is elkerülhetik ezzel .
Azon kívül pedig élhetik tovább , együtt az életüket , csak a feleség a" szexuális életét ,mással éli meg .
7/ Ere nem gondoltam , hogy ilyen is létezik .
8/ -Nagyon köszönöm a részletes hozzászólást s tájékoztatást , igazán nagy kíváncsisággal olvastam .
9/ Igazán elegáns megoldás lehetett ,kulturált körülmények között ,amivel mindenki jól járt .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!