Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, 1 milliárd forintért cserébe lefeküdnétek Bayer Zsolttal? Ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
ma 13:47
2/20 anonim 

válasza:

1 milliárdért még a pasik jelentős része is bevállalná :D Na nem azért mert annyira helyes, csak annyiból ugyebár veszel egy fullos pecut, verdát és életed végéig nem kell dolgoznod.
3/20 anonim 

válasza:

2. igen, ennyiért bárkinek engedek bármit 30/f
4/20 anonim 

válasza:

Annyiért még én is, pedig 100% hetero férfi vagyok.
6/20 nb2019 

válasza:

#2 Bayer Zsoltot nem, de pl Alexandrát vállalnám ennyiért. :)
7/20 anonim 

válasza:

Ha hozná J. Pétert, többször is bevállalnám
8/20 anonim 

válasza:

Ha előre fizet, akkor az előjátékot már le is tudtuk, úgyhogy készen állok 😇
9/20 anonim 

válasza:

Férfi vagyok, de 1 milliárdért Lölő is átmehet rajtam :D
10/20 anonim 

válasza:

Nekem is az jutott eszembe, amit a 2-es írt. Nem vagyok csaj és nem vagyok homokos sem. De ha egy dugásért 1 milliárdot kapok a bankszámlámra, felőlem azt csinál velem egy órára a Bayer, amit csak akar.
Mi bajom lesz tőle? Ettől nem leszek homár. Megmosakszok, elfelejtem. Cserébe életem végéig nem kell dolgoznom, nem lesznek anyagi gondjaim. Ennél nagyságrendekkel kevesebbért embert is ölnek. Nem ugyanaz a kettő!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!