Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Részletek lent
Figyelt kérdés
Miért van az hogy amikor szeretkezek a feleségemmel akkor más csajra gondolok?
Többször is előfordult ez már és évek óta nem jön össze rendesen
tegnap 19:09
4/18 A kérdező kommentje:
1-es már annyira nem tetszik az alakja
tegnap 19:26
5/18 anonim 

válasza:

Megszokás.
A hely, a póz, a menetrend, a ruha....
Változtatni kell valamin,akár több mindent! Újra vágyakozni kell az izgalomra.
6/18 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy unom már az a baj hogy majdnem összejöttem valakivel 3 éve de meggondoltam magamat mert megsajnáltam a feleségemet
tegnap 19:27
7/18 anonim 

válasza:

Na akkor egyszerű az ok. Azért gondolsz más nőkre mert nem jön be már annyira az alakja. Szexi fehérnemű esetleg segítene? Vagy ha egyébként szereted, akkor gondolj nyugodtan másra.
8/18 A kérdező kommentje:
5-ös igen mindig ugyanaz a póz misszionárius. ja meg ki is tágult sajnos
tegnap 19:48
9/18 anonim 

válasza:

#8: Én imádom a misszionárius pózt, nem is szeretném máshogy. A kitágult punci is nagyon jó, könnyen becsúszik, nem kell erőlködni.
Amúgy meg javaslom, hogy mondd el ezt a problémát a feleségednek is.
10/18 anonim 

válasza:

Szerintem normális egy idő után, én is sokszor gondolok egy másik pasira miközben a férjemmel szexelek. Pedig a férjem jó pasi és jó az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!