Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy a barátom nem izgat mert nem érzem férfiasnak? (Részletek kérdésben)
Én úgy gondolom hogy a megfelelő kommunikáció a kulcs.
Szerintem itt el kéne dönteni azt hogy nem illetek egymáshoz vagy csak túlreteszelitek a helyzetet. Én személy szerint 2 lehetőséget látok.
1, a pasid a "férfias" hozzáállását mint maszk használja és valójában túlérzékeny/papucs. Ezt tartom a valószínűtlenebbnek.
2, Valóban egy határozott tapasztalt Férfi aki igazából nem akarja "elrontani" az első alkalmad, és ( most ezzel nem bántatni akarlak) lehet annyi erősen plántáltad belé hogy az elsőnek " tökéletesnek" kell lennie hogy ő is stresszel ezen.
Én úgy gondolom hogyha a 2ik az igaz ( és szerintem az) akkor egyszerűen közöld vele hogy készen állsz rá de legközelebb ne "finomkodjon" ne kérdezősködjön hanem tegyen megáévá.
Úgy vélem ha kellőképpen magas az érzelmi intelligenciája gyorsan tud majd alkalmazkodni, te pedig gyorsan belerázódsz.
( zárójelesen jegyzem meg hogy ez a "szüzességelvesztés" egy elég becsapós élmény:D mindaddig nagy dolognak tűnik amíg meg nem történik. tehát... ne stresszeld TÚL magad.)
De ez hogy zajlik?
Nyakig felöltözve találkoztok 2 éve és csak kérdezősködik?
És előtte volt barátod, és vele se vetkőztetek le semeddig?
És nem is csókolóztatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!