Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire éri meg egy szexkapcsolat? Mennyire biztonságos?

Munkahelyemen ismertem meg. Csak egy ideig dolgozott nálunk. Kialakult a vonzalom, de megbeszéltük, hogy mindketten csak szexre vágyunk. Megbíztunk egymásban, hogy nem áruljuk el, másképp nem működött volna. Miután elment tőlünk, még folytatódott a kapcsolat, de aztán külföldre költözött, így vége lett.
Ha akarnék megint szexkapcsolatot, akkor neten nem ismerkednék. Inkább valamilyen eseményeken.
De most teljesen jó nekem egyedül, minden kötöttségek nélkül. :) majd ha újra kell szex, úgyis találok valakit.
32/N
2
Hát igazából társaságba mindenki lány, akit ismerek meg mindnek barátnője van. Szóval ez nem opció sajna

Rengeteg ilyen app van..
Boo, Tinder, Likner.. senkinek semmi köze, hogy kit hol és mikor kivel csinálsz. Szard le kicsit a világot, a világ is leszar téged.. főleg, hogyha bajban vagy. Ez nem sértés, de sajnos így van.
Pont annyira biztonságos amennyire normális a partnered akivel kialakítod.

Ismerősök valóban azért gáz, mert a pasik eldicsekszenek vele a haveroknak. Így vannak összerakva. Foglaltakkal biztonságosabb lenne, de tény, hogy az nem etikus és ha lebuktok, akkor jön a botrány egy érzelmek nélküli szexkapcsolat miat...
Nekem 2 szexkapcsolatom volt ismerősi körből, mindkettő eldicsekedett vele másoknak, pedig egyiknek volt élettársa. Ami plusz veszély, hogy a másodikba ráadásul beleszerettem, pedig én akartam csak szexet. Sose lettem szerelmes szextől korábban. Lehet, hogy már előtte is az voltam, csak nem vallottam be magamnak. Nem terveztem beleszeretni, mert zűrös egy alak.
Ismeretlen is volt 1 innen gyakoriról. Na volt neki valami pszichiátriai kattanása, de amúgy egyszer megérte, csak ott nagyon zavart, hogy valójában nem tudtam, kit engedek be az intim zónámba. Nem éreztem teljesen biztonságban magam. Érzelmek nélkül a szex nem az igazi.
Mivel 3-ból 1-nél voltak csak érzelmek, vele volt igazán jó, vagy azért lettem szerelmes, mert annyira jó volt, ezt nem tudom, de szerintem nem, mert nem szexkapcsolatnak indult, csak rengeteget beszélgettünk. De onnan kezdve, hogy érzelmek vannak valakivel, akivel nem igazán lehetsz együtt...elég zűrös helyzetek tudnak kialakulni, mert a szerelmet mások is észreveszik, főleg ha az úriember nem egy titoktartó típus.

Hát szerintem a pasik nagy része nem érezné "szemétségnek" ha előre megmondod nekik csak dugni jártok össze :) A neten azonnal kismillió jelentkező lesz - csak utána győzd szűrni a jelentkezőkből a kamusokat, kritikán aluli figurákat.
Kockázatos, miben??? Ha független vagy akkor nem értem az aggodalmadat, hogy miféle kockázat merül fel abban hogy összejársz valakivel. Felnőtt ember vagy, jogodban áll bárkivel találkozni.

Innen voltak lányok, akikkel szexkapcsolat alakult. Nagyon jó volt, előtte beszélgetés, csevegés, találkozás, s utána szex.
Soha senkit nem bántottam, érdekelt, mit keres, mit akar megélni.
Nyitott vagyok, ha valaki keres partnert.
Budapesti férfi

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!