Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire éri meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ASegélyember kérdése:

Lányok! Mennyire éri meg egy szexkapcsolat? Mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Igazából elég hosszú kapcsolaton vagyok túl, mondhatni, most egy kapcsolatot a hátam közepére se kívánok…viszont azért egyre inkább érzem, hogy a testem másra vágyik. Szemétség is lenne csak ezért szerezni egy pasit, nem akarok senkit hülyíteni meg kihasználni ezért kezdtem el ezen gondolkodni. Olyanok válaszát várom, akiknek volt már részük ilyenbe. Biztonságos? Csak mert ismerőssel nem mernék kikezdeni, félnék, hogy lebuktatna, akibe meg megbíznék, annak meg kapcsolata van amit meg nem tennék tönkre. Van itt olyan, aki neten ismert meg valakit? Hol? Csak mert vannak erre oldalak, de biztos hogy nem tennék fel képet ilyen helyekre már csak az hiányzik hogy rátaláljon valaki aki ismer.
ma 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Detto ugyanez a problémám. Szedtem már össze régebben szexkapcsolatot, akkor úgy, hogy Fb-on bejelöltek, és elkezdtünk beszélgetni aztán találkoztunk. De már ez sem megy, ott is túl sok az ismerős ismerőse. Kifejezetten erre keresni vkit mondjuk Tinderen nem jó, mert a sok ismerősöm miatt könnyen kiderülne, hogy csak szexet akarok, és emiatt a nőket még mindig lekurvázzák.
ma 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Munkahelyemen ismertem meg. Csak egy ideig dolgozott nálunk. Kialakult a vonzalom, de megbeszéltük, hogy mindketten csak szexre vágyunk. Megbíztunk egymásban, hogy nem áruljuk el, másképp nem működött volna. Miután elment tőlünk, még folytatódott a kapcsolat, de aztán külföldre költözött, így vége lett.

Ha akarnék megint szexkapcsolatot, akkor neten nem ismerkednék. Inkább valamilyen eseményeken.

De most teljesen jó nekem egyedül, minden kötöttségek nélkül. :) majd ha újra kell szex, úgyis találok valakit.

32/N

ma 13:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Na igen ott van az előítélet is, amit addig nem ért meg senki, amíg nem jár így. Én még sose voltam ilyen kapcsolatba, facebook tinder egyebek rögtön kizárva. Konkrétan tudom hogy ez is egy anonim oldal de még ide is félve tettem ki a kérdést. Viszont ilyen eldugott oldalakon meg szerintem sok a debil. Pedig tényleg nem akarok csak azért belépni egy kapcsolatba. Szívás
ma 13:35
 4/11 A kérdező kommentje:

2

Hát igazából társaságba mindenki lány, akit ismerek meg mindnek barátnője van. Szóval ez nem opció sajna

ma 13:37
 5/11 Fragments of Fantasy ***** válasza:
89%

Rengeteg ilyen app van..

Boo, Tinder, Likner.. senkinek semmi köze, hogy kit hol és mikor kivel csinálsz. Szard le kicsit a világot, a világ is leszar téged.. főleg, hogyha bajban vagy. Ez nem sértés, de sajnos így van.

Pont annyira biztonságos amennyire normális a partnered akivel kialakítod.

ma 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Ismerősök valóban azért gáz, mert a pasik eldicsekszenek vele a haveroknak. Így vannak összerakva. Foglaltakkal biztonságosabb lenne, de tény, hogy az nem etikus és ha lebuktok, akkor jön a botrány egy érzelmek nélküli szexkapcsolat miat...

Nekem 2 szexkapcsolatom volt ismerősi körből, mindkettő eldicsekedett vele másoknak, pedig egyiknek volt élettársa. Ami plusz veszély, hogy a másodikba ráadásul beleszerettem, pedig én akartam csak szexet. Sose lettem szerelmes szextől korábban. Lehet, hogy már előtte is az voltam, csak nem vallottam be magamnak. Nem terveztem beleszeretni, mert zűrös egy alak.

Ismeretlen is volt 1 innen gyakoriról. Na volt neki valami pszichiátriai kattanása, de amúgy egyszer megérte, csak ott nagyon zavart, hogy valójában nem tudtam, kit engedek be az intim zónámba. Nem éreztem teljesen biztonságban magam. Érzelmek nélkül a szex nem az igazi.

Mivel 3-ból 1-nél voltak csak érzelmek, vele volt igazán jó, vagy azért lettem szerelmes, mert annyira jó volt, ezt nem tudom, de szerintem nem, mert nem szexkapcsolatnak indult, csak rengeteget beszélgettünk. De onnan kezdve, hogy érzelmek vannak valakivel, akivel nem igazán lehetsz együtt...elég zűrös helyzetek tudnak kialakulni, mert a szerelmet mások is észreveszik, főleg ha az úriember nem egy titoktartó típus.

ma 13:50
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Hát szerintem a pasik nagy része nem érezné "szemétségnek" ha előre megmondod nekik csak dugni jártok össze :) A neten azonnal kismillió jelentkező lesz - csak utána győzd szűrni a jelentkezőkből a kamusokat, kritikán aluli figurákat.

Kockázatos, miben??? Ha független vagy akkor nem értem az aggodalmadat, hogy miféle kockázat merül fel abban hogy összejársz valakivel. Felnőtt ember vagy, jogodban áll bárkivel találkozni.

ma 13:55
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Lehet biztonságos, de ha viszonylag sok ideig tart, akkor az egyik fél egész biztosan előbb vagy utóbb érzelmeket fog táplálni a másik iránt....
ma 13:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Innen voltak lányok, akikkel szexkapcsolat alakult. Nagyon jó volt, előtte beszélgetés, csevegés, találkozás, s utána szex.

Soha senkit nem bántottam, érdekelt, mit keres, mit akar megélni.

Nyitott vagyok, ha valaki keres partnert.

Budapesti férfi

ma 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
További kockázat: a védekezésben...ismeretlennél nagyobb az esély, hogy nem találod meg a megfelelő védekezést. A gumit leveheti, majd beléd élvez. Velem megtörtént. Nem teljesen ismeretlen volt az illető, de nem is az a családotalapítokveletípus. Van mondjuk esemény utáni, ráadásul egy ilyen alakkal fergeteges tud lenni a szex, de a betegségeket így nem annyira könnyű elkerülni. Azt semmi nem garantálja, hogy a gumi fent marad egy idegennel.
ma 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!