Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ASegélyember kérdése:
Lányok! Mennyire éri meg egy szexkapcsolat? Mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Igazából elég hosszú kapcsolaton vagyok túl, mondhatni, most egy kapcsolatot a hátam közepére se kívánok…viszont azért egyre inkább érzem, hogy a testem másra vágyik. Szemétség is lenne csak ezért szerezni egy pasit, nem akarok senkit hülyíteni meg kihasználni ezért kezdtem el ezen gondolkodni. Olyanok válaszát várom, akiknek volt már részük ilyenbe. Biztonságos? Csak mert ismerőssel nem mernék kikezdeni, félnék, hogy lebuktatna, akibe meg megbíznék, annak meg kapcsolata van amit meg nem tennék tönkre. Van itt olyan, aki neten ismert meg valakit? Hol? Csak mert vannak erre oldalak, de biztos hogy nem tennék fel képet ilyen helyekre már csak az hiányzik hogy rátaláljon valaki aki ismer.tegnap 13:27
11/13 anonim 

válasza:

Lassan 40 vagyok,se sex se kapcsolat nem volt még,15 évefennt vagyok vagy 50 oldalon
12/13 A kérdező kommentje:
7
Igen valami hasonlóra gondoltam mint a 10-es
tegnap 21:46
13/13 anonim 

válasza:

Hát, azért az nem semmi, hogy itt nők panaszkodnak, hogy nehezen találnak szexkapcsolatra férfit.
Szerintem, igen sok férfitársam szívesen szenvedne, hogy „csak” kihasználják, szexre kellenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!