Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy nem gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem gyakran kívánom a szexet, de amikor igen, akkor is inkább érzelmi szükségletem? Mennyire tolerálható ez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tehát egy héti 1-2 lenne az, amiben komfortosan ki tudnék egyezni. És szeretem, ha ezek az alkalmak valóban szeretkezések a szerelmemmel. Sokat jelent nekem, ahogy eggyé lényegülünk.

Röhögni ér, de tényleg szeretném tudni pl. azt, hogy van-e férfi aki elfogadna egy ilyen nőt, vagy hogy hozzám vannak-e még emberek.

ma 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Röhögni ér, de tényleg szeretném tudni pl. azt, hogy van-e férfi aki elfogadna egy ilyen nőt, vagy hogy hozzám vannak-e még emberek."

És ezt komolyan azon a fórumon akarod felmérni, ahol egyesek még az évi egy szexszel is ki lennének békülve, csak végre elmondhassák magukról, hogy összejött az első barátnő?

ma 04:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a voltam már így, hogy addig volt izgalmas, amíg a hölgyet simogattam, puszilgattam, öleltem, izgattam. Élveztem, ahogy feloldódnak a gátlásai és elolvad a karomban. Utána viszont nem akartam megdugni, arra már nem vágytam. A feleségemmel viszont mindig van kielégülés, vagy közösülés, vagy orális. Vele mindig öröm végigcsinálni. 39f
ma 06:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én pont ugyanígy vagyok!

Vagyis csak lennék, mert 1 éve elhagyott a barátnőm, mert még fiatalnak érzi magát és szeretné kiélni magát. :(

Pedig 35 környékén már szerintem ezen túl kéne lennie neki is. :/

ma 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!