Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem gyakran kívánom a szexet, de amikor igen, akkor is inkább érzelmi szükségletem? Mennyire tolerálható ez egy kapcsolatban?
Tehát egy héti 1-2 lenne az, amiben komfortosan ki tudnék egyezni. És szeretem, ha ezek az alkalmak valóban szeretkezések a szerelmemmel. Sokat jelent nekem, ahogy eggyé lényegülünk.
Röhögni ér, de tényleg szeretném tudni pl. azt, hogy van-e férfi aki elfogadna egy ilyen nőt, vagy hogy hozzám vannak-e még emberek.

"Röhögni ér, de tényleg szeretném tudni pl. azt, hogy van-e férfi aki elfogadna egy ilyen nőt, vagy hogy hozzám vannak-e még emberek."
És ezt komolyan azon a fórumon akarod felmérni, ahol egyesek még az évi egy szexszel is ki lennének békülve, csak végre elmondhassák magukról, hogy összejött az első barátnő?

Én pont ugyanígy vagyok!
Vagyis csak lennék, mert 1 éve elhagyott a barátnőm, mert még fiatalnak érzi magát és szeretné kiélni magát. :(
Pedig 35 környékén már szerintem ezen túl kéne lennie neki is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!