Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rúzs, hosszú körmök, cigaretta, harisnya - mennyire tolerálható fétisek ezek?
Rajongok a nőies Nőkért, a fenti dolgok pedig kimondottan lázba hoznak. Akármilyen hihetetlen, kimondottan szexinek és vonzónk tartom, ha egy Nő dohányzik. Különösképp ha ezt mondjuk szép hosszú körmökkel, rúzsos ajkakkal teszi. A harisnya pedig véleményem szerint az egyik legszexibb női ruhadarab, odavagyok a csillogó combok látványáért és tapintásáért :) Sajnos eddig nemigen találtam olyan Hölgyet, akiben mindezek meglettek volna. Természetesen nem vagyok ilyen felszínes, nem kizárólag ezek fontosak számomra, de most a fétisemről volt szó.
Mennyire tolerálhatóak ezek a dolgok női szemmel?
Nem dohányzom, mert undorító, ha a párom cigizne se tudnám elfogadni.
A nagyon hosszú körmöket nem szeretem, a saját körmömet festem ki gél lakkal.
Rúzsozni szoktam magam.
Harisnyát csak akkor hordok ha muszáj.
Szóval nem én lennék a tökéletes nő számodra, de ettől függetlenül találhatsz ilyet.
Rúzs - őszintén nem. Nem durva dolog, de számomra nem komfortos a rúzs viselés és mindig ha rajtam van akkor a szájamat baszkurálom. Ráadásul nagyon szárítja a szájprémem, egy tartós rúzs pedig 3500 forint minimum. És legalább 3 szín kell (de inkább 5), hogy lehessen kombinálni outfitekkel.
Hosszú körmök - nem. Szintén nem komfortos. Mikor még hegedültem, akkor kifejezetten kicsi körmök kellettek, és nagyon megszoktam. A konyhába se praktikus, hacsak nem épített, mű vagy géllakkos, de az is havi szinten egy 10-es kiadás lenne. Kösz nem, maradok a sima manikűr-géllakk kombónál 5 ezerért havonta.
Cigaretta - nem kezdenék el cigizni csak azért, hogy valakinek a fétisét kielégítsem. Az egészségem többet ér.
Harisnya - legundorítóbb és legkényelmetlenebb ruhadarab. Kizárólag pamutot vagyok hajlandó hordani, vagy olyan nejlon anyagút ami jó minőségű és matt. Irritálja a bőrömet, és sokan vagyunk így. Inkább borotválkozok meg és megyek csupasz lábbal bárhova is, mintsem ezt vegyem fel. Nem is beszélve a combfixekről aminél kész kínszenvedés, hogy megtapadjon a combon, és egy idő után a szilikoncsík el is veszti a tapadósságát. Megint egy nagy kiadás csak azért, hogy a férfi örömködjön benne.
Külön-külön egyébként nem nagy kérések és nem akarlak elbátortalanítani. Inkább csak bemutatni női szemmel. Én utálom a harisnya tapintását, nem cigizek, a rúzs szárítja a számat és kényelmetlen, a kedvenc hobbimhoz (sütisütés és főzés) pedig nem praktikus a nagy köröm.
Viszont ha ezek kifejezetten elvárásaid egy nő irányában aki ezt csak érted tenné, akkor vállald a költségeid, mert ezt az oldalt is érdemes megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!