Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire tolerálható a részetekről, lányok, ha a pasi szex közben szeretne női bugyit viselni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 19:38
1/10 anonim válasza:
Nálam nem lenne az, nagyon vágyölő lenne.
3/10 anonim válasza:
Bocs hogy idespammelek mert fiu vagyok :D
Szerintem a baratnom nem dijazna, valahogy nem erezne hogy egy ferfi van vele.
18F
4/10 anonim válasza:
Hát ha ez lenne minden vágya lehet megpróbálnám tolerálni. De számomra azért elég furcsa, férfiatlan lenne.
5/10 anonim válasza:
Nem szeretném, ha kitágítaná. Nekem nem jönne be.
6/10 anonim válasza:
Őszintén...van arról fantáziám, hogy hogyan is nézhet ki a pasim egy tangában. Párszor meg is nézném benne, de semmiképp nem csinálnék belőle rendszert és csakis szex előtt. Közben nekem nem jönne be, csak amolyan pajkos előjátékként.
8/10 anonim válasza:
Szex előtt eltűrném, ha ez lenne a vágya, de szex közben? Na azt azért ne! Én is leveszem szexhez a bugyim.
9/10 anonim válasza:
Ha napközben hordja, ha az neki jó, tegye. De szex előtt tegye meg nekem hogy leveszi!
10/10 anonim válasza:
Csak tanga jellegű fehérneműt hordok nekem az vát be. Ami a szexet illeti én úgy szeretem ha akkor is rajtam van egy, mert az egésznek ad egy különleges érzést. Van rajta egy lyuk a farkam és heréim számára és ez jó :)
Tehát nem közvetlen barátnőim fehérneműét használom már amikor van, hanem eleve a sajátomról van szó. Ez is baj lányok? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!