Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen szexuális kényeskedés normális ha nem tolerálható egy kapcsolatban?
Én 23 éves vagyok, barátnőm 21.
Azt mondja 15 évesen az első barátja kb megerőszakolta ezért azóta nem tudja élvezni a szexet.
-csak sötétben csináltuk az első két hónapban
-nem szop, azt mondja azt ki kell érdemelni és csak egyszer csinálta egy régebbi barátjának részegen
-két hónap után engedte hogy nyaljam
-ha öltözésről vagy hasonlókról van szó, meztelenül nem láthatom, mindig kimegy, elfordul
-állandóan elrontja a hangulatot, pillanatot azzal hogy folyamatosan beszél szex közben. "Áú, a hajam" -ha véletlenül meghúzom. "Váltsunk mert elfáradtam/kényelmetlen" -mindezt két-három percnyi egyfajta pózban való szex után
-Manapság van hogy ezektől lelankadok szex közben és csak úgy van orgazmusom ha becsukom a szemem és más lányokra gondolok
Hozzátenném arcra és testre is nagyon szép, szerintem a nők legszebb 15-20%-ában benne van. Már fél éve vagyunk együtt, de semmit nem javult a helyzet. Most ahogy leírtam ezeket, ide elég hülyének érzem magam, hogy még mindig vele vagyok és tűröm ezeket.
Hozzátenném voltam már néhány lánnyal és ilyen dolgok sosem merültek fel egyiknél sem (egy dolog sem!), mint amik itt.
Számomra ez nem lenne tolerálható. Megpróbálnék beszélni a párommal ilyen helyzetben, hogy keressünk rá megolást, de ha ő nem hajlandó változtatni dolgokon, akkor belátnám, hogy nem illünk össze.
Nőként mondom, hogy a jó kapcsolat fontos része a jó szex, enélkül nem működne nálam egy komolny, felnőtt párkapcsolat.
"nem szop, azt mondja azt ki kell érdemelni és csak egyszer csinálta egy régebbi barátjának részegen"
Itt hajitottam volna ki. Nagyon megrázó élmény lehetett ha ilyesmire képes.
Téged totál hülyének néz és at us vagy ha eddig nem ba***tad még ki.
egyszer mikor olyan kedved van nyomd neki a falnak és dugd meg rendesen
szerintem nem fog nyafogni többet ...
mivel én utána elhajtanám a fenébe a csajt
Szerintem valami olyasmi lehet, amit az első írt.
Engem análisan erőszakoltak meg anno. De volt olyan férfi, aki mellett feloldódtam. Az anál ugyan nem sikerült, de bíztam benne és arra figyeltem mit érzek közben.
És mi az, hogy bármit is ki kell érdemelj?!
Speciel én ilyet nem mondanék soha. Inkább azt, hogy "nem állok készen rá", vagy "felejtsd el, nem szeretem csinálni". Az van, amit az első írt. Nem vagy fontos a csajnak, csak a hiúságát legyezgeted. Mert gondolom fél év alatt babusgattad, szeretgetted eleget, hogy érezhesse, neked ő tökéletes, úgy, ahogy van és gyönyörűnek látod, hogy legalább le merjen vetkőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!