Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen szexuális kényeskedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen szexuális kényeskedés normális ha nem tolerálható egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én 23 éves vagyok, barátnőm 21.

Azt mondja 15 évesen az első barátja kb megerőszakolta ezért azóta nem tudja élvezni a szexet.

-csak sötétben csináltuk az első két hónapban

-nem szop, azt mondja azt ki kell érdemelni és csak egyszer csinálta egy régebbi barátjának részegen

-két hónap után engedte hogy nyaljam

-ha öltözésről vagy hasonlókról van szó, meztelenül nem láthatom, mindig kimegy, elfordul

-állandóan elrontja a hangulatot, pillanatot azzal hogy folyamatosan beszél szex közben. "Áú, a hajam" -ha véletlenül meghúzom. "Váltsunk mert elfáradtam/kényelmetlen" -mindezt két-három percnyi egyfajta pózban való szex után

-Manapság van hogy ezektől lelankadok szex közben és csak úgy van orgazmusom ha becsukom a szemem és más lányokra gondolok

Hozzátenném arcra és testre is nagyon szép, szerintem a nők legszebb 15-20%-ában benne van. Már fél éve vagyunk együtt, de semmit nem javult a helyzet. Most ahogy leírtam ezeket, ide elég hülyének érzem magam, hogy még mindig vele vagyok és tűröm ezeket.

Hozzátenném voltam már néhány lánnyal és ilyen dolgok sosem merültek fel egyiknél sem (egy dolog sem!), mint amik itt.

2016. jún. 22. 12:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Szép(?) lány+ nagy ego = sz.r szex. Ő az a fajta, aki azt gondolja, hogy elég ha szétrakja a lábát, hiszen örülj annak ha egy ilyen jó nővel lehetsz, majd nehogy már még bármit is tegyen. Amúgy meg egy nulla és az sem biztos, hogy szép. Szerintem menekülj
2016. jún. 22. 12:34
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Számomra ez nem lenne tolerálható. Megpróbálnék beszélni a párommal ilyen helyzetben, hogy keressünk rá megolást, de ha ő nem hajlandó változtatni dolgokon, akkor belátnám, hogy nem illünk össze.

Nőként mondom, hogy a jó kapcsolat fontos része a jó szex, enélkül nem működne nálam egy komolny, felnőtt párkapcsolat.

2016. jún. 22. 12:43
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

"nem szop, azt mondja azt ki kell érdemelni és csak egyszer csinálta egy régebbi barátjának részegen"

Itt hajitottam volna ki. Nagyon megrázó élmény lehetett ha ilyesmire képes.

Téged totál hülyének néz és at us vagy ha eddig nem ba***tad még ki.

2016. jún. 22. 12:47
 4/20 anonim ***** válasza:
14%

egyszer mikor olyan kedved van nyomd neki a falnak és dugd meg rendesen

szerintem nem fog nyafogni többet ...

mivel én utána elhajtanám a fenébe a csajt

2016. jún. 22. 13:00
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenek mellett csoda hogy hagyja hogy megcsokold... De ha ugy erzed hogy a parkapcsolat leepit lelkileg akkor nem erdemes folytatni. Ha meg nem akar neked oromet szerezni akkor nem is szeret csak kihasznal hogy menozzon azzal hogy neki van pasija
2016. jún. 22. 13:19
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
adom az első véleményét, valószinűleg az élet más területein is önző, attól h szép vki még nem biztos h kapcsolatra is ideális.. nálad még dugásra se, ezmár a legalja.. én tuti váltanék, sőt bele sem kezdtem vna, de te tudod meddig nyelsz még
2016. jún. 22. 13:23
 7/20 anonim ***** válasza:
30%
Nőként mondom: ez a fajta viselkedés NEM magyarázható a kvázi erőszakkal. Nem tud ellazulni, feloldódni a szexben, és ezen a jelek szerint nem is nagyon szeretne változtatni.
2016. jún. 22. 13:47
 8/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem valami olyasmi lehet, amit az első írt.

Engem análisan erőszakoltak meg anno. De volt olyan férfi, aki mellett feloldódtam. Az anál ugyan nem sikerült, de bíztam benne és arra figyeltem mit érzek közben.

És mi az, hogy bármit is ki kell érdemelj?!

Speciel én ilyet nem mondanék soha. Inkább azt, hogy "nem állok készen rá", vagy "felejtsd el, nem szeretem csinálni". Az van, amit az első írt. Nem vagy fontos a csajnak, csak a hiúságát legyezgeted. Mert gondolom fél év alatt babusgattad, szeretgetted eleget, hogy érezhesse, neked ő tökéletes, úgy, ahogy van és gyönyörűnek látod, hogy legalább le merjen vetkőzni.

2016. jún. 22. 14:40
 9/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem akarok lúzer papucs lenni és ennek véget kell vetni
2016. jún. 22. 15:06
 10/20 anonim ***** válasza:
45%
Aha, és amúgy a dugáson kívül érzel iránta valamit? Mondjuk szerelmet, empátiát, stb??? Mert nem úgy tűnik... 'Ok, megerőszakoltak, move on és amúgy ne kényeskedj, szopjá má le...' Nem tűnsz túl érzelem dúsnak. Az elégedetlenkedésen és az elvárásokon kívül megpróbáltál valamit tenni azért, hogy neki jobb legyen és változtatni tudjon? Mert csak a hibáit soroltad fel. Tudod egy kapcsolat arról is szól hogy segítünk egymásnak (és nem csak akkor ha tele a tököd és ürítened kell...).
2016. jún. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!