Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy két és fél éves kapcsolatban mennyire normális az ha lecsökken a szex?
Nem tudom, én 16 évesen szexeltem először, a barátom azóta ugyanaz. Az elején alig szexeltünk, most meg min. naponta.
De véleményem szerint a minőség csak akkor csökken, ha hagyjátok.
19L
én 1 éve vagyok együtt a barátommal,é nem csökkent se a minőség se a mennyiség..sőt:)
17/l
nem annyira
beszéljetek erről,mielőtt nagyobb gond lesz
A mennyiség lehet, hogy csökken, hiszen persze az elején mindenki izgatottabb. Viszont ez csak akkor normális, ha az új mennyiség is megfelel mindkét félnek és nincs ebből konfliktus vagy hiányérzet egyik oldalról sem.
A minőségi romlást viszont nem tartom normálisnak, pont, hogy javulnia kéne idővel, ahogy egyre jobban megismeritek egymást és egymás igényeit.
Ráadásul másfél év még nem is olyan hosszú idő, ha ennyi idő alatt jelentősen csökkent a mennyiség és a minőség is akkor a jövőben ez csak mégrosszabb lesz.
Mindenképpen beszéljetek róla ha ez zavar, gondolom zavar, ha feltetted a kérdést.
mi 5 éve vagyunk együtt félév után volt az első szex és fokozatosan növekedik így 5 év után is meg van a napi egyszeri együttlét :D
21/L
Semennyire.
Ennek nem szabadna kapcsolat időtartamától függnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!