Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabu sokaknak a 2F1N felállás?
Figyelt kérdés
Nekem nő létemre mozgatja a fantáziámat, de sokan azt mondják hogy az abszolút tabu. A 2N1F inkább jöhetne.
Miért? Egyértelműen meleg helyzet a 2 pasi miatt? Vagy tuti lesz anál behatolás is? Anélkül nem is lehetne ebben gondolkodni?
2023. aug. 9. 00:35
21/29 anonim válasza:
#16 szóval elég ha egy gyalázza. Szép. Szex= gyalázás.
:D :D :D
22/29 anonim válasza:
Aki azt gondolja hogy a 2F1N bu zis akkor azzal nagy gond van.
Azt tuti látens.
Én voltam 3-asban a nejemmel. Nem volt semmi nem heteróság benne.
Élveztük mind a hárman.
23/29 anonim válasza:
Fene se akarja bámulni egy másik faszi farkát szex közben, báá.
24/29 anonim válasza:
#23 amikor kezet fogsz bárkivel..
.. akkor olyan kezet fogsz meg ami már markolta egy pasi farkát. :D :D :D
25/29 anonim válasza:
A párom (F) hozta fel nálunk a témát és engem is izgat. Csak ez, a két nős felállás annyira nem jönne be egyikünknek sem.
26/29 anonim válasza:
Én meg nőként nem bírnám elviselni egy másik nő meztelen testének a látványát. 🤢
27/29 anonim válasza:
Pont tegnap kaptam egy felkérést egy pártól, igazán jó érzés, ha ilyen intim helyzetbe valakik be akar engedni az ágyukba. F.
28/29 A kérdező kommentje:
27-es, elfogadtad a felkérést? :)
2023. aug. 9. 15:12
29/29 anonim válasza:
Szoktam párokhoz csatlakozni
F35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!