Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabu sokaknak a 2F1N felállás?
Nekem nő létemre mozgatja a fantáziámat, de sokan azt mondják hogy az abszolút tabu. A 2N1F inkább jöhetne.
Miért? Egyértelműen meleg helyzet a 2 pasi miatt? Vagy tuti lesz anál behatolás is? Anélkül nem is lehetne ebben gondolkodni?
Azért de, ez elég bûzis. Egy ciszheteró pasi nem akar egy másik meztelen, üzekedő pasit nézni, hozzáérni, a testnedveivel érintkezni, a hangjait hallani, az izzadt testének illatát szagolni.
Lehet azt mondani, hogy de hát nem kell érintkezni, vagy legalábbis minimalizálni lehet a kontaktot, de az meg milyen szex már, ahol kínosan ügyelsz, hogy a lehető legkevesebbet kerülj kapcsolatba egy résztvevővel?
Én férfiként nem osztozom a csajomon, de szálltam már be párhoz.
Izgalmas, jó játék, hetero vagyok, csak a nő érdekel hármasban is.
Exekkel némelyikkel volt anál is, de pároknál hármasban nem, ez is megbeszélés kérdése.
Mert elég nekem egyszerre 1 pasi
Nem kell h 2 gyalázza szét a testem
Ha csinálnánk ilyet akkor én csajként két pasival szeretném. A párom biztos két lánnyal. Úgy vállalnám be utóbbit ha ő meg az előbbit. Így lenne fair szerintem.
Ha a csajnak nincs bi hajlama akkor ugyanannyira l.szbis a 2N felállás mint amennyire b.zis a férfiak szerint a 2F.
Mert attól rettegnek hogyha meglátják egy másik pasi farkát, bemelegednek. :D
Engem nem zavar, sőt, izgalmas. egymás után beleélvezni ugyanabba a lányba meg pláne izgalmas!! :)
Aztán jé, mégis hetero maradtam, ki érti ezt? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!