Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy hármas szex kivitelezése? A 2ffi 1n felállásra gondoltunk,én mint nő érdeklődöm,a párom már tapasztalt ebben.
Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 16:34
1/8 anonim válasza:
Nem piszkálásból, de miért nem párodtól kérdezed? Azt ne mondd, hogy oda még nem jutottatok el, hogy érdemben kommunikáljatok...
2/8 anonim válasza:
Ha tapasztalt a párod, akkor szerintem ha akarod elmondja neked, hogy mire számíthatsz.
3/8 A kérdező kommentje:
nem mertem még szóbahozni.
2023. jún. 22. 17:02
4/8 anonim válasza:
😂Az milyen mély és őszinte kapcsolat lehet ahol nincs kommunikáció nem mer megkérdezni valamit az egyik fél de már hármasban nyomnák a szexet. 🤦Komolyan mondom hányok ettől a generációtól.
5/8 A kérdező kommentje:
4-es akkor mégis minek vagy itt? Netán mazó vagy? 😂
2023. jún. 22. 17:43
6/8 anonim válasza:
#5-ös jöttem röhögni az olyan nyomorultakon mint te mert a Mónika show már unalmas.
7/8 anonim válasza:
Amíg ezt leírtad sokat gondolkodtál? 😂 Te szánalmas biomassza. Még arra sem vagy jó hogy normális kapcsolatban legyél valakivel te szánalomhalmaz. 😂 Szánni való kis liba akinek az öntudata nagyobb mint az esze és a neten qurva bátor ám a 70 alatti IQ-val. 😂 Az èletben meg szemlesütve jársz és dadogsz ha hozzád szólnak. Insta meg tiktok és Facebook ott vagy vagány meg bátor. Na meg itt a gyk-on. 😅
8/8 anonim válasza:
Több megoldás is van, ebből két pózt írok le. A pasi hanyatt fekszik szét rakott vagy felhúzott lábbal, a nő orálozik neki, miközben a másik pasi hátulról behatol a csajba. A másik megoldás (kedvencem): A pasi hanyatt fekszik, a csaj neki háttal beleül a farkába ánusszal, majd, majd hanyatt fekszik rajta, és a másik pasi a csajt misszionárius pózban elégíti ki. Tehát szendvicset csinálnak, a csaj mindkét feléhez teljes férfitest simul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!