Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti tényleg szoktatok olyan fáradtak lenni, hogy nincs kedvetek/energiátok szexre?
5ös csak azt írtam h mindenre kirúgás a válasz nem pedig a megoldás keresése
Persze ha egy nővel valami gond van akkor rúgjuk ki
De egy pasinak meg jßr minden is mert Ő a fasz a háznál
A feleségem, ha fizikailag fáradt, akkor elalszik és biztos nem fog szexelni.
Viszont, "hacsak" fejben fáradt le, akkor orálisan kielégít. Pedig nem is kérem, csak látja, hogy jólesne. Ő mondta, hogy ilyenkor nem tudna annyira lazítani, hogy ott tudjon lenni fejben is, ezért nem is szeretné ilyenkor próbálkozni. Azt mondta teljesen elég neki heti 1 alkalom, persze ilyenkor több orgazmusa is van. Viszont ha nem fáradt fizikailag, akkor engem heti 2-3 x is "örömben" részesít. Lassan már nekem lesz ez sok 54 évesen. Itt szépen leírták mik azok amiktől egy nő nem kívánja a szexet. 1 év után ez hírtelen vissza esés és vitamin/ásvány hiányra is utalhat. Te ismered Őt annyira, hogy nem azért nincsen kedve szexelni veled, mert másnál keresi ezt.
A szex is olyan dolog, mint pl. a sport, el lehet szokni tőle. Azután a megszokott dolgok is ronthatják a kedvet. Mi megbeszélünk mindent és változtatunk, ha kell bármin. Amennyiben egy kapcsolat "harmonikus" úgy abban öröm élni, de ha nem akkor csak kínlódás. Sok mindenfejben dől el, de vannak emberen, akiknek nem erőssége vagy nincsen szándéka megbeszélni a problémákat. Egy ilyen kapcsolat nem életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!