Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti tényleg szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti tényleg szoktatok olyan fáradtak lenni, hogy nincs kedvetek/energiátok szexre?

Figyelt kérdés
Barátnőm mindig arra hivatkozik, hogy fáradt. És hetek ota nem volt szex, de full zero. Még tapi sem. Tényleg sokat dolgozik, de most nem ertem, hogy ennyire nincs szex? Hozzám se ér. És kérdezem, de mindig a válasza "fáradt vagyok". Hetek, de már honapok óta nem volt semm....

2023. aug. 4. 08:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam tényleg fáradt lenni. De nem hetekig/hónapokig. Dolgoztam 12 órában, de igyekeztem tartani a heti 2-3 szexet akkor is.
2023. aug. 4. 08:14
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Igen van ilyen h ennyire fáradtak vagyunk

Nem tudom h mit dolgozik milyen műszakban

De ha hetek óta tart nem ártana kivizsgáltatnia magát

Meg nézni nem e vashiányos vagy egyébb

Otthon te mennyire segítesz be Neki a házi munkában? Vagy munka után azt is neki kell megcsinálni?

2023. aug. 4. 08:16
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

“Barátnőm mindig arra hivatkozik, hogy fáradt. És hetek ota nem volt szex, de full zero. Még tapi sem.”

Üdv a házas emberek világában. Férfiak milliói élik át ezt a házasság minden egyes napján. A barátnőd már kicsit előrébb jár. A legjobb tanácsom, hogy rúgd ki, mert ennek nincs jövője.

Fáradt? Bullshit. Vashiányos? Bullshit. Már megunt téged és nem akar dugni veled. Néha esetleg még ráveszi magát, de ez egyre ritkábban lesz.

Rúgd ki a p-ba.

2023. aug. 4. 08:20
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

3as Jah igen Mert nem lehet olyan betegség amitől fáradt lehet a másik

Nekem pl fogamzásgátló tabletta okozott 0 libidót

De mindenre az a megoldás h rúgd ki .

Szóval majd fordított helyzetben ha egy pasi haza jön 12-16 órás munkából és fáradt dugni akkor kirúgjuk

Nem nyal ki kirúgjuk

Nem akar orgazmust okozni kirúgjuk

Nem masszíroz meg kirúgjuk

Nem bújik kirúgjuk

Nem mosogat el meg a után kirúgjuk

Nem tereget . Kirúgjuk

Dőlök sörözik fingik kirúgjuk

2023. aug. 4. 08:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
4. Miért, ha nem nyal, nem akar orgazmust okozni, vagy “sörözik fingik” (büdösbunkó), akkor nem rúgod ki? Érdekes hozzáállás.
2023. aug. 4. 08:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

4. “helyzetben ha egy pasi haza jön 12-16 órás munkából és fáradt dugni akkor kirúgjuk”

Tehát itt nem egyedi esetről van szó, hanem régóta tartó, sorozatos tendenciáról. Ha egy pasi huzamosabb időn keresztül nem dug meg, mert úgymond “fáradt”, akkor ebbe beletörődsz?

2023. aug. 4. 08:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, de nekem ennyire alacsony libidóm akkor volt amikor iszonyatosan stresszes és máskor amikor depressziós voltam. Nem lehet hogy ilyesmi lehet a hattérben?
2023. aug. 4. 08:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Természetesen mindenben segitek neki. Gyógyszereket rendszeresen szedni kell neki. Ő is 12-zik. De olyan fura, hogy nincs fél/egy órára energiája. De ha nem is akar szexet kölcsönös orál is fullra megtenné. És tudja jól, hogy azzal is tökre ellennék. Nem az, hogy "KELL" hanem már elég nehéz főleg úgy, hogy állandóan kívánom. És nem arról van szó, hogy kilegyek elégítve. Mert én is imádom kielégíteni őt. És nem is várom el az egy oldalú szexet/orált. És nagyon jól tudja, hogy kívánom mert ezerszer mondam és nyumultam. De mindig fáradtságra hivatkozva kibújik belőle. Pedig mindennél jobban szeretem a barátnőmet!!! Nagyon félek, hogy elhidegült, nem szeret utolsó gondolatomat inkább le se írom. De gondolom tudjátok mire gondolok. Kereken 1 éve vagyunk együtt. Rengeteget szexelünk. Akkor tényleg nem dolgozott ennyitt. Ő 39 éves én 41.
2023. aug. 4. 08:32
 9/14 Lazy Lover ***** válasza:
44%
Haver a csajod az félre kefél keress mást inkább
2023. aug. 4. 08:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez a másik probléma, folytonos stresszben van..
2023. aug. 4. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!