Ha esetleg a második babátok sírósabb/éjszaka nagyon sokszor kel, akkor nappal hogy van energiátok még a nagyobbal is foglalkozni?
Szokták mondani, hogy amikor nagyon keveset aludtak éjszaka, és még csak egy gyerek van, nappal le tudnak pihenni, de másodiknál már ott van ugye a nagyobb is.
Nálatok ez hogy van/volt?
Attol fugg jany eves a nagy.
Naljnk egy eves a kicsi,9 a nagy.
A nagy napkozben iskolaba van.hetvegen a ferjem van a kicsivel amig tanulunk,lenyomunk a naggyal par kartyapartit.vagy siman csak a kicsi kuszik maszik a foldon mi a naggyal ulunk es megbeszeljuk a csajos dolgainkat.
Nyilvan mas ahol a nagyobb gyermek fiatalabb.
Bocsi a hibakert,gyorsam pötyögtem 😅
1
Ugy, hogs muszáj...
Amíg csecsemők volt a kicsi, nagyon nehéz volt. Próbaltam mindenbe bevonni, mikor a kicsi aludt semmivel nem foglalkozni, csak vele.
Most nehezebb. 1.5 éves a kicsi, 4lesz a napokban a nagy.
Délelött a nagy oviban, ezalatt megcsinalok mindent, amit kell. Takarítás, főzés, stb. A kicsi meg elvan egyedül. Délbe hazahozzuk a nagyot. A kicsit teszem is le aludni, ott van 1 óránk kettesben. Utána együtt megint. De állandóan áll a bál. Együtt nem akarnak játszani, ha a naggyal foglalkozok a kicsi hisztizik, ha a kicsivel, akkor meg annagy.
Este mikor a kicsit letettem aludni, akkor még kicsit a naggyal vagyok. Játszunk, olvasok, ilyesmik.
A kicsi hiába 1.5 éves, 5-6x kel. Hulla vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!