Péntek esténként nektek van energiátok bulizni menni?
Fővárosban lakom és nincs kivel menni, de ha lenne, akkor is szerintem havonta, két havonta járnék. Örülök, ha egyetem és munka után tudok pihenni valamennyit a hétvégén a beadandók írása közben.
23F
Az egyes csak kemény csávónak akar tűnni! Reménykedik benne, hátha írnak neki így a bulák, mert olyan tökös csávó...
Azért a pisis, kakis gatyát anyu mossa ki, meg a szendvicset is anyu csinálja...
18 éves korom óta dolgozom. Eddig a fele egyetem és mellette munka volt, majd most csak munka.. de azóta egy háztartást is viszek. Illetve egy családtagot is ( magányos nagymama ) Ezen kívül, aki végig dogozza a hetet, már szimplán ez , és nem full társasági beállítottságú vagy energikus, annak nem megy. Mióta meg így vagyok, kb fel évente , ha megyek bulizni, és akkor is nagy macera össze hívni a régi társaságot :)
Sok barátom van, aki így vagy úgy megy minden hétvégén stb, de nekem erre nincs energiam :) egyébként nem rossz dolog néha, de meg van a limit, másrészt meg a barátaimmal el vagyunk iszogatos tarsasozos esteken, amit egymásnal tartunk. Mindig meg dumaljuk ki hogy van, szórakozunk , bőven elég :) 26 vagyok amúgy . És teljesen össze állt egy ilyen tarsasagom , akinek elég ez és valtjuk a helyszínt. Bőven jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!