Mennyire biztonságos mostanában Bécs? Szeretnék esténként is sétálgatni, de nem merek. Haverok nincsenek még. 19/L
Amennyire Budapest.
Nem tudom hallottál-e róla, Bécs is nagy.
Ott is vannak elitebb kerületek, ami biztonságosabb, és ahogy Bp.-en is van VIII. Ker., úgy Bécsnek is van olyan része, ahol az Effendik vannak többségben.
Konkret területek Bécsben amit este inkább kerülj:
- Karlsplatz/Resselpark/Operngasse
- Prater/Wurstelprater/Hauptallee
- Praterstern/Nordbahnhof
- Rennbahnweg
- Westbahnhof
- Innere Stadt/ Stephansplatz/Schwedenplatz
- Kagran
- Mexikoplatz
Konkrét kerületek amik esténként inkább nem ajánlottak:
- Leopoldstadt
- Brigittenau
- Fünfhaus
- Favoriten
- Floridsdorf
- Ottakring
Tipikus helyek amik kerülendöek:
- U-Bahn, U-Bahnstationen
- Bahnhöfe/Bahnhofsgegend
- Parks
hát kettesre inkább ne hallgass, mert soha ki nem teszed majd a lábadat a lakásodból... ha ne menjek a praterhez, a belváros szintén tiltólistás, otthonülésen kívül van biztonságos program? nem kell mindent elhinni a közmédiának odahaza, én egyedül is elüldögélek a schwedenplatznál, mert nagyon szeretem a dunát, és hülye munkabeosztással dolgozom, nehéz találni valakit aki rámér... brigittenauban és floridsdorfban laktam több mint két évig, teljesen normális kerületek (bár semmi érdekes nincs bennük, főleg nem este, tehát nem éri meg odamenni sétálni.)
amúgy amíg bizonytalan vagy, és nem ismered a várost, ne kószálj ki a gürtelen kívülre és ennyi.
(három éve vagyok itt, veled egyidős voltam mikor kijöttem, L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!