Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok férfi azért jár prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi azért jár prostihoz mert a feleségük nem teljesitt szexuálisan?

Figyelt kérdés
Gondolok anál,felácio,sperma lenyelése vagy más pervi dolgok!
2023. júl. 30. 21:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

9

Nem tudom férfi vagy esetleg nő.

Maximálisan igazad van.

2023. júl. 30. 22:31
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Ezeken kivűl, egyszerűn az emberek megunják a feleségüket, partnerüket. De megunás nélkül is, szeretnének más nőkkel (esetleg férfiakkal) is szexelni.

Egy tipikus átlagos kapcsolat, még legjobb esetben is unalmassá válhat 10 év után mindkét fél részéről.

2023. júl. 30. 23:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos sokan vannak így, mert ha otthon nem lehet, akkor ki kell élni máshol a vágyukat. Egy prosti tökéletes erre. Kifizeted neki a pénzt és megteszi. De persze sok más oka lehet.

#8 Azért az hogy pl s.ggbe engedje az asszony az nem biztos hogy neki is "tulajdonképpen mind1" ahogy Te írtad. Mondom ezt olyan nőként aki simán szop, lenyeli a spermát, análozik stb. De nem azért csinálom ezt a páromnak mert megszereli a dolgokat otthon stb. Akkor inkább azt mondanám hogy ezeket azért cserébe teszem mert ő is mindent megtesz nekem az ágyban és maximálisan kielégít, de ez se lenne igaz, mert a párkapcsolat nem valami számla ahol azt kell figyelni ki mennyit tett bele. Szerintem. De persze lehet Te máshogy gondolod csak leírtam a véleményem.

2023. júl. 30. 23:11
 14/20 anonim ***** válasza:
27%

Konkrétan nekem az úgymond fétisem lett. Még valamikor 30 éves korom körül voltam először. Akkor a csaj nagyon élvezte. Ezen felbátorodva mentem egy másikhoz is. Az már nem engedte, hogy betegyem neki, mert az neki nem fog bemenni. Elmentem egy másikhoz, az szintén ezzel kezdte, de aztán csak bele ment. Bár szoktak kamuzni a "cél" érdekében, de biztos vagyok benne akkor nem ez volt. Annyit mondott, hogy így még nem baszták meg soha. Ettől kezdve végig qrtam a megyeszékhely összes "rosszlányát". Ha valaki újat látok fent, Ő is sorra kerül azóta. Páromnak semmi köze a történethez. Igaz az elején még nem volt, de 15 éve ettől függetlenül vele is meg van minden "extra", amit igénylek. Sőt néha több is.

47F

2023. júl. 31. 05:41
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

Én jól meg lennék extrák nélkül, csak a gyakoriság lehetne több (most kb. heti 1). Ugyanakkor emiatt nem fogok elmenni kurvázni... Tudom nem vagyunk egyformák van akinek a megye minden segge kell, engem meg kiráz a hideg attól ha a másik nem kíván őszintén.

Szerető kéne, csak nehéz jót találni - és nem a kor vagy a külső a nagy elvárásom, nem is az extrák a szexben, csak értelem és a diszkréció.

2023. júl. 31. 06:27
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Látom, megint felpörgött ez a szégyenítéses duma. Csak kérdés az, hogy minek? Prostik elsősorban a férfiak igényeivel foglalkoznak, az átlag nők meg a magukéval. A férfiaknak időnként kell az, hogy ők is jussanak szexhez, vagy olyan szexhez, ami nekik kell. Ez ilyen egyszerű, ezért vannak kúrvák.
2023. júl. 31. 08:00
 17/20 anonim ***** válasza:
59%
Azért keresnek szexben mást még ha egy kis időre is mert megunta az otthonit. Senki ne mondja vagy írja azt hogy le lehet élni egy életet úgy hogy 20-as éveiben házasok és végig 70-80 éves korukig egy nőt dugnak. Kizárt, hazudik az a fél aki ilyet mond vagy állít. 10 év után már kezd keresni mást magának, egyszeri alkalom vagy többszöri, mindegy is de keres. Úgy férfi mint nő. Ez esetben nem kell a férfiakat kövezni, több nő van aki csalja a férjét mint fordítva.
2023. júl. 31. 10:19
 18/20 Oldfire ***** válasza:
54%
Egy hoszabb kapcsolatban a nőknek egyre sürübben fáj a fejük. Egyre ritkábban kivánják a szexet. Egy hapsinak viszont rendszeresen kényeztetni kell a cerkáját. Különben bele betegszik. Ezt sok nő nem fogja fel. Ha valaki nem szeret magán segíteni, inkább keres valakit akivel "üríthet".
2023. szept. 11. 08:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azoknak s nőknek kezd el fájni a fejük, akiket sose elégített ki rendesen a párjuk, vagy nem rendszeresen. Eleinte lehet úgy voltak vele, ők is hülyítik a palit, mert szükségük volt a férfira (mint a 14-es 47 F-t, akinek beadta a prosti, h "őt így még nem ... meg soha"), csak mikor már horogra akadt a pali, akkor nem foglalkoznak vele. Lehet megoldják egy szeretővel, aki a kedvükre tesz. A pali meg egy kisebbségi érzéses szerencsétlen, akiből az az egy prosti állandó kuncsaftot csinált évekre.

Szóval az ilyen jatszmazós nők és férfiak megérdemlik, nem csoda, hogy egymással keverednek párkapcsolatba..

2024. febr. 11. 22:51
 20/20 anonim ***** válasza:
*megérdemlik egymást
2024. febr. 11. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!