Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben érzi a férfi, hogy mégsincs kielégítve szexuálisan, akkor sem, ha a partnere mindent megtesz, hogy kifelégüljön?
Figyelt kérdés
Én tippelek arra is, hogy esetleg nem vonzza a nő szexuálisan vagy testileg es esetleg ezert is érezheti magat kielégületlennek, mert nem kívánja a nőt?2023. júl. 25. 18:11
1/4 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy kielégületlen?
2/4 anonim válasza:
A szándék, az igyekezet és a kitartás önmagukban nagyon pozitív dolgok, csak sajnos nem mindig ütik meg a mércét. Itt olyanra tudok gondolni, hogy pl. van egy csaj, aki ugyan jól csinálja amit csinál, csak épp túl rövid ideig, ezért a férfi szemszögéből meg olyan az egész aktus, mintha a csaj csak megjátszaná, kényszerből csinálná vele.
3/4 anonim válasza:
Simán el tudok élvezni úgy hogy közben egy nagy nulla volt az egész szex. Az hogy kijön a sperma a farkamból mert mondjuk gyorsan vadul kiverte önmagában egy nulla érzés a teljes kielégüléshez képest ami egy tartalmas hosszú szex végén tud összejönni. Tényleg sok nő azt hiszi amúgy hogy ha a férfi ejakulál akkor biztosan hú de jó volt neki,hát egy francokat.
4/4 anonim válasza:
Mindnekinek más a libidója. Barátnőmnek elég heti 2 sex, nekem meg heti 5-6. A hölgy azt hiheti hogy mivel neki nincs kedve akkor a párjának sincs, vagy hogy tegnap már csináltuk, ma biztos nem kell.
Lehet hogy kevés az elvárásom, de nekem elég ha elmegyunk mind a ketten, akár 10p alatt, de volt már olyan hogy nekem csinálta, de olyan gyorsan elmentem hogy 20 perc múlva megint kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!