Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok, ha egy férfi háj- és hízásfétises, de kordában akarja ezeket a vágyait tartani?
Összképre is nagyon tetszik a teltebb női alkat, ezen felül
1. izgalmat vált ki bennem a puhaság, hájasság a női testen, de nem extrém mértékben, hanem legjobban talán 20-30 kiló plusz az átlagos alkathoz képest ("hájfétis")
2. izgalmat vált ki bennem, ha egy nő hízik, még jobban, ha szándékosan hízókúrázik. ("hízásfétis")
Tudom, hogy ezek jelentős részben káros dolgok, így a reális
1. Olyan nővel ismerkedni, aki legalább valamennyire duci, de nem túltolni ezt a kérdést.
2. A hízásos témát egyszerűen jegelni vagy a fantázia szintre száműzni, mert káros.
Ha megvan ez a törekvés, akkor elfogadható lehet egy férfi ilye vágyakkal? Vagy ez nagyon ijesztő és taszító?
Jobb akár el is titkolni ezt? (Szeretnék őszinte lenni, de minek megosztani olyat, amire VÁGYOK, de nem AKAROM)
(Talán nem kell hangsúlyoznom: Nem ez a fő szempontom a társkeresésben, az egész embert, a női személyt keresem, de közben valamilyen szinten kezelnem kell ezeket a vágyaimat.)
29/F
Az első válaszoló egy primitív tahó, mert hiába van sok dagi nő, de a kérdező nyilván korban hozzá illő és dekoratív nőt szeretne maga mellett tudni. A második fair enough, nem mindenkinek kell kövérnek lenni, elég hogy a lakosság 20%-a az.
Egyébként engem is foglalkoztatnak a töltött galambok.
31F
Szerintem érdemes eleve ducibb nőkkel ismerkedni. Ezzel megoldva a kérdés egy része.
Innentől válik nehézzé a helyzet. Ugye ki tudja hogy az adott nő hogyan viszonyul a saját testéhez. Mert lehet hogy te imádnád markolászni itt ott de ő ettől kényelmetlenül érzi magát. Akkor ott kb vége is sajnos. Ha nincs igazán baja a testével akkor az viszont JACKPOT! :D (Kizárt hogy van ilyen nő, de azért adjuk meg az esélyét ennek) Ami biztos, hogy nem az első vagy a második randin hoznám elő ezt a témát. Nagyon óvatosan és finoman hozakodnék elő ezzel a témával. Ha egyáltalán, de ez attól is függ mennyire érzem nyitottnak a másikat hogy erről vagy más megosztó témákról beszélgessünk. Ha nyitott akkor elmondanám hogy ez micsoda, és reménykednék benne hogy még látom őt az életben. Ha nem szalad el akkor biztosítanám arról hogy azért mondtam el neki mert megbízok benne és nem szeretnék hazudni neki és esetleg később azt érezze hogy direkt titkoltam el előle. És arról is biztosítanám hogy természetesen semmi olyanra nem akarom kényszeríteni amit ő nem akar.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!