Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés olyan férfi van, akinek ne tetszenének a nagy mellek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 13:21
1/44 anonim válasza:
Barátnőmnek tenyérbemászó kis cickói vannak, nekem jobban tetszenek, mint a hatalmas mellek.
2/44 anonim válasza:
Nekem például egyáltalán nem jön be a nagy mell
4/44 anonim válasza:
Bögyös-farosként mondom, hogy nem ezen múlik, hanem, hogy az összképed mennyire harmonikus.
5/44 anonim válasza:
Nagy mell + karcsú alkat a nyerő. Ez a többségre igaz, hiába van egy csomó gyk kérdés alatt, hogy a kis mell a jó. Menj végig a strandon egy 21 BMI-s lánnyal, akinek A kosara van, meg akinek D. A tekintetek mindent elárulnak.
6/44 anonim válasza:
Csak nekem jut eszembe a #4 válaszáróla a faros Ikarus? :D
8/44 A kérdező kommentje:
De tényleg, aki azt mondja hogy kismell párti, az az 5-ös válaszára mit mond?
2023. júl. 22. 14:31
9/44 anonim válasza:
Pici cici 70-75 A a legszebb pici bimbivel. Legalábis nekem.
10/44 anonim válasza:
5ösnél a pont
Amúgy aki azt mondja, hogy a kicsi ciciket szereti, annak 2 oka lehet:
-annyit mondogatta magában, hogy saját maga is elhiszi néha
-a másik, akinek természetesen a nagy cickók jönnek, de a baràtnőjének mondjuk kicsi van, és inkább azt kamuzza mindenkinek, hogy a kicsi tetszik, nehogy szarba kerüljön ha a barátnője fülébe jut a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!