Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés olyan férfi van, akinek ne tetszenének a nagy mellek?
#29 Az a baj, hogy hiába írod le még párszor, ha nem érted a másik álláspontot.
NEM arról beszélünk, hogy van-e jól kinéző, A kosaras nő. Mindenki tudja, hogy VAN.
A kérdés az, hogy ha egy szép A kosaras nőn lenne egy szép D kosaras cici, akkor lenne-e vonzóbb, vagy ha maradna A kosáron. Szerintem a szép D kosaras cicivel 100/100 alkalommal szebb, vonzóbb nőt kapunk. Ezt látom a strandon, a munkahelyen, a szórakozóhelyen, a klubban, az utcán; mindenhol.
Ha vitatkozni szeretnél, akkor ezzel az állítással vitatkozz, ne olyasmivel, amit sosem mondtam.
"Szerintem"
ITT a kulcsszó: SZERINTED.
Meg még sok más ember szerint.
DE nem mindenki gondolja így!
Ezt kellene már végre megérteni.
Az, hogy te nem érted, az egy dolog.
Ettől még nem lesz se hazugság, se valótlan.
Szerinted pl. az eszkimó/mongol/kínai/japán nőknek miért nem nőtt meg a melle?
Arrafelé minden férfi hülye, vagy mi van?
"ott sem mindenkinek kicsi a melle"
Mióta keveredtek az európaiakkal. Előtte ott nem volt nagy mell.
"ha azt hiszed, hogy a testi adottságok (így a mell mérete) a szexuális preferenciáktól függ"
MERT SZERINTED MI MÁSTÓL???
Mutass már egy nagy mellű majmot! Vagy akár egy nagy f@rkút...
Nem igazán értelek.
Az ember nemi jegyei CSAK azért különböznek a majomtól, mert 2 millió év alatt az emberek mást tartottak szépnek, mint a majmok.
Ezen ugye nem vitatkozunk, ez így van.
Tehát akkor szerinted MI MÁSTÓL függ még?
Volt mindenféle mellű nőm.
A-tól H-kosárig.
Mindig is a molett nők jöttek be külsőre,de volt olyan hogy a másik természete, intellektusa annyira bejött hogy az alkata már nem számított.
Úgyhogy azt tudom mondani, ha a kapcsolat alapja a mellforma, méret etc. , nem biztos hogy jó a keresési szempontrendszeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!