Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés olyan férfi van, akinek ne tetszenének a nagy mellek?
#19, #20: a mell formája, struktúrája, a bimbó és udvara, stb. nyilván nekem is számít. Nem erről van szó. A kérdés a méretre vonatkozott.
A kérdés tehát NEM az, hogy egy gyönyörű, szép arcú, karcsú nőn látsz egy kis/közepes mellet, és azt nézed-e meg, vagy egy striás, lógó tőgyet egy lengő tokájú zsírdisznón.
A kérdés az, hogy egy nőn egy mellet akkor nézel-e meg, ha A-kosaras, vagy ha D-kosaras. Ha a csöcs ronda, akkor az A-kosarason is ronda; ha meg szép, akkor a D-kosarason is szép. Ugyanez vonatkozik a nőre is.
Arról beszélni meg, hogy valaki DIREKT a kicsit nézi, hát nem tudom, én még ilyen férfit nem láttam.
“vagy egy striás, lógó tőgyet egy lengő tokájú zsírdisznón.”
Ez is csak a média által szándékosan kreált szépségideál miatt van csúnyànak mondva. Volt olyan időszak párszáz éve, mikor pedig a minél nagyobb, kövér lányok voltak a termékenység szimbólumai. Valójában minden nő szép a maga módján testalkattól függetlenül, a mellek pedig továbbra is a nőiesség fő szimbólumai.
Pont olyan kevés van, mint akinek a kis mellek ne tetszenének.
Rengeteg vonzó, szexi, izgató nagy és kis mellű nő is van, akiket sokan örömmel kezelgetnének, nem a mell méreten múlik.
Az a vicces, hogy akinek a nagy mellek tetszenek, egyszerűen képtelen elképzelni, hogy létezik másféle lehetőség is.
Ezért aztán azt hiszi, hogy az ilyenek mind hazudnak.
Már leírtuk párszor, nem ártana olvasni:
1: MINDEGY a mell. Más ragadja meg a férfit.
2: IGEN, a kisebb melleket kedveli, HA... és van néhány szempontja, pl. legyen feszes, jó alakú, stb.
Ezek mind valós esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!