Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi azért jár prostihoz mert a feleségük nem teljesitt szexuálisan?
Nem hiszem, hogy sok férfi ezért járna. Szerintem inkább az izgalom és változatosság, macsó ego és hasonlók miatt mennek k*rvákhoz.
Aztán az is lehet még ritkábban a háttérben, hogy a feleség zárja ki magát a nemi életükből, szóval csak félig-meddig élnek házasságban.
Nagy ritkán az is lehetséges, hogy a nővel van valami fizikailag és egyszerűbb ha így oldják meg ezt a részt a magánéletükben.
(Nem minden k*rvához járó férfi szemét, és nem minden k*rva élvezi, hogy k*rválkodik.)
Az a gyanúm, hogy egy vitát fogok kirobbantani.
#2-es Szóval felnőni a feladathoz, hogy boldoggá tenni egy nőt.
És arról ki beszél, hogy a nő felnőtt-e a feladathoz hogy boldoggá tegyen minket?
Mert lássuk be (már azok a pasik akik szeretik a szexet) nekünk más ritkán tesz boldoggá.
Mind ezek mellett én nem járok prostihoz, egyszer voltam, mert bakancs listás volt.
27F
Jóindulattal sem nevezném férfinak, max pasikák.
Egy férfi, ha problémája van megoldja. El tud köteleződni. Tud uralkodni az ösztönein, vágyain. Egy férfinak a párja a legfontosabb, sose bántaná.
#4-es vagyok.
Akkor beszélek magamról. Nekem is van néhány fétisem. (a perverzió szót nem szeretem mert azt sugallja h egészségtelen vágy de nem az)
Számomra sok dolog mind1.
Hogy milyen színű legyen a nappali vagy milyen csempe legyen a konyhában. Milyen fát ültessek a kertbe. Hol legyenek a milyen bútorok. Amit az asszony kiejt a száján azt kérdés nélkül teljesítem festek, csempézek, villanyt szerelek stb mert számomra tulajdonképpen mind1 és ezzel boldoggá teszem és teljesítem a vágyait.
Az én vágyaim szexuális jellegűek. Akkor ez a "teljesítem a másik vágyait" dolog miért nem kétoldalú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!