Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Először szopnám le a pasimat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először szopnám le a pasimat és szeretném ha gumit viselne. Sajnos ő hallani sem akar róla mert a számba akar élvezni és nem szereti a gumit. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Huh, ezt igy előre leütni fura. Ha parázol valami nemi betegségtől, akkor menjen el szűrésre a srác. Engem még nem szoptak gumiban, egyszer izgi lehet kipróbálni. Amúgy ha így kezdi, hogy a szádba akar élvezni, azt neked kell eldőnteni, hogy te szeretnéd-e. Melyik része zavar inkább? Az h a szádba akar élvezni, vagy betegségtől félsz?
2023. júl. 25. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Nőként írom hogy egyáltalán nem értem miért szeretnéd gumiban leszopni a pasid, főleg első alkalommal. Szerintem kurvára unalmas lehet úgy csinálni, én a farok ízét szeretném érezni, nem pedig a gumi ízét :D Egyébként is, ha nem szeretnéd hogy a szádba elvezzen, akkor azt csak simán kihagyjátok de ettől függetlenül nincs szükség gumira. Ha pedig tényleg valamilyen betegségtől félsz, akkor menjen el a pasid szűrésre.
2023. júl. 25. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem olyan finom az a gumi (még az ízesítettnek is förtelmes íze van) hogy abban akard csinálni, de te tudod.

Ha ennyire ódzkodsz a répától akkor ne orálozz. A pasid meg vagy elfogadja vagy hastala vista, te meg összejössz olyan pasival akinek nem a szájbaélvezés a világ netovábbja hanem jobban szeret szimplán csak dugni.

2023. júl. 25. 22:51
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom a pasid azért kinyal, akkor nem finnyáskodik?
2023. júl. 26. 03:23
 15/15 anonim ***** válasza:
59%
Dobd ki a p.csába! Elég egyértelmű a dolog, hogy a saját kielégülése a legfontosabb neki, te meg mindig csak sokadik leszel a sorban. És ez az idő előrehaladtával csak rosszabb lesz.
2023. júl. 27. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!