Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok történt már veletek olyan hogy mikor először szexeltetek láttátok a partnereteken vagy akár meg is jegyezte hogy kicsi a peniszetek? Hogy reagáltátok ezt le és egyébként mekkora péniszre reagáltak így? Hogy lehet ezt kezelni?
Nem volt ilyen, de ha már eljuttok a szexig, akkor már nem a farkad mérete fogja érdekelni ;)
Nekem sem nagy: 15,5cm és 4cm vastag és senkit nem érdekelt ez.
24F
Nekem.
Kicsi, és kinevette kicsit.
Igen, a második barátnőm, már az elején megjegyezte hogy nem túl, és ki is nevetett. Utána is folyton mondogatta, h kicsi, és nem tudom kielégíteni.
Nagyon megalázó volt. Miután szakítottunk, évekig nem is néztem rá a csajokra annyira depressziós lettem.
Mikor már azt gondoltam sose lesz nőm, elmentem egy prostihoz, szerencsére egy nagyon normális jófej csajt fogtam ki, ő valamennyire helyretett lelkileg.
Aztán összejöttem a barátnőmmel, és ő teljesen helyretett magabiztosság ügyben, mert mindig elélvez szex közben.
Egyébként 13 cm.
Nekem egy nö amikor meglátta, azt mondta, " csikket nem sziv ". És utána még
megkédezte, tudok - e pisilni vele? Nem lett semmi a szexböl ( de csak vele nem ). Aztán voltam 8 - 10 növel, egyik sem komentelt, mindet ki tudtam elégiteni. Az esküvö után a párom annyit mondott, lehetne kissé hosszabb, csak ne lenne olyan vastag. És a családban többé nem esett szo a méretröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!