Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok! Zavar az titeket ha a passzív partnereteknek aránylag kicsi a pénisze? (14cm)
Figyelt kérdés
Nem rég jöttem rá, hogy meleg vagyok és csomó ilyen gyakorlati kérdés merült fel bennem, köztük ez :D2016. júl. 9. 22:08
1/13 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna
17/f
2/13 anonim válasza:
Mivel te vagy a lány szexben, így a fütyid mérete nem számít.
5/13 anonim válasza:
nem számítana :D ugyanúgy azt csinálnék vele amit kér :D
6/13 anonim válasza:
Nem, sőt kifejezetten tetszenek az olyan párok, ahol a passzívnak kisebb, mint a pasijának. :)
Meg ugye gyakorlati szempontból sem probléma, hiszen az övét használjátok, ő hatol be neked. ;)
8/13 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat :)
2016. júl. 10. 16:35
9/13 anonim válasza:
Passzívoknál tényleg tökmindegy a méret, de amúgy a 14 cm szerintem is az átlagos kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!