Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz az hogy a tapasztalt barátom csak nagysokára megy el ha szeretkezünk? Nekem ő az első, én csinálok valamit rosszul? 18/f/passzív
Figyelt kérdés
2016. júl. 8. 23:53
1/10 anonim válasza:
nem csinálsz semmit rosszul inkább jól bírja
2/10 anonim válasza:
Inkább örülj neki, miért lenne gáz?
3/10 A kérdező kommentje:
Én örülök neki, élvezetes minden lökése. Volt hogy én is elélveztem. Csak nem akarom hogy megunjon mert vmit rosszul csinálok.
2016. júl. 9. 00:19
4/10 anonim válasza:
Embere válogatja :) van aki sokáig bírja. Egyébként idő is kiismerni a másikat és a kedvére tenni.
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg kétségek vannak benned, hogy szeret-e eléggé téged. Ezért tetted fel a kérdést? Próbálj meg picit többet beszélgetni vele, kettőtökről!
6/10 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de én is fiúval járok, szóval gondoltam írok. :)
Én is nagyon meglepődtem, amikor a barátomról kiderült, hogy nagyon-nagyon sokáig bírja mert addig csak kb. 5 percesekkel jártam. De inkább örülök neki, mert így van időm nekem is elmenni. Én is hibáztattam magamat az elején, de hülyeség. Van aki jól bírja, van aki nem. A barátom mindig azt mondja, hogy azért tart ilyen sokáig, mert szeretné minél tovább élvezni. :)
7/10 anonim válasza:
Dehogy is. Annyi az egész,hogy ő jól bírja. Nem kell ezen aggódnod.
8/10 anonim válasza:
Póztól is függ, én van amiben bírom negyed órát is, van amiben két perc. Mondjuk nem vagyok meleg, de most itt ez nem számít, hanem az elmenés időtartama.
9/10 anonim válasza:
Ha körülmetélt a srác, akkor azért van, mert kevésbé érzékenyebb neki, így több idő míg a csúcsra jut. Neked annyi dolgod van egyébként csak, hogy élvezd a dolgot.
10/10 anonim válasza:
21 éves aktív vagyok :)
Nekem is volt akivel nagyon könnyen elmentem, volt akivel sokáig tartott, de nem élveztem kevésbé azzal sem, akivel sokáig tartott, illetve nem csinált semmit rosszul, csak máshogy :D Sőt, még jobb is mert hosszabb az élvezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!