Mi lenne a megoldás? Van egy egyszobás lakásom a fiammal lakunk ebben a lakásban de ez már nekünk nagyon kicsi. Szeretnénk Pestre is felköltözni de passzív baros vagyok.
Pesten drágák a lakások és nem tudom hogy egyátalán tudnék e felvenni hitelt mert kevés a fizetésem.
Mit csinálnátok a helyemben?
Köszönöm a kedves válaszokat!
Azt még elmondom hogy nagyon szegényes városban lakunk ahol kevés a munkahely stb..
Még várok ötleteket.
van munkahelyed? ha van maradj a fenekeden és kész, ha nincs, akkor gyereket apukának leadni és elmész máshová munkásszállóra és spórolsz
vagy mit akarsz hallani? vegyél fel uzsorástól pénzt, mert a bank nem ad és szórd el egy pesti 8 szobásra, mert kicsi az egyszobás?
Vagy előbb munkát keresni Pesten, és ha megvan, akkor albérlet.
De én inkább érdeklődnék más kisvárosok felől, ahol több lehetőség van.
Pl. az igaz, hogy sokhelyen nincs álláslehetőség, de számtalan helyen van hiány is.
És ezért mindenfélével próbálják odacsalogatni az embereket.
Pl. 1000 Ft ért adnak telket.
Igazad van kedves utolsó, nyári és diákmunkával valóban össze lehet spórolni egy lakásra valót!! Kb 10 milla összejön 1-2 nap alatt!!! Aki azt írja, ki kell spórolni a lakásra valót, kérdezném tőle, hogy melyik világban él??? Biztos nem itt Magyarországon, vagy kitartják, biztos nem tudja, mi az hogy napról napra élni, beosztani minden fillért! Sajnos megélni sem lehet, nemhogy lakásra spórolni!
Kedves kérdező! Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok, csak bosszantanak az ilyen emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!