Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség ha én úgy akarok rosszlányhoz menni hogy először megismerem beszélgetek vele barátkozom telefonon vagy akár neten?
vállalna egyáltalán ilyet egy prosti
jó mondjuk pénzért nyilván de nem fizetnék 10 ezreket azért hogy beszéljünk azt is mondjuk e-mailon viszont 3-4 ezer fele férne inkább három azért hogy válaszoljon 1-2 e-mailre havonta.
jogos
ha jó pasi lennék jó ötlet lenne de nem vagyok
miért nem teszek érte hát próbálkozom de fejet nem cserélhetek.
azt hiszem fel adtam a társkeresést és inkább prostik felé nyitnák
tudom hogy nem barátkozni akarnak de ha lenne aki nem zárkózik el az jó lenne.
na igen én az előtt szeretném megismerni mielőtt elmennék bár lehet hülyeség és inkább elmegyek miközben együtt vagyunk beszélgetünk minél többet megyek annál jobban megismerem
a gond ott kezdődik ahhoz hogy el menjek bizalom kéne
hát ö lányként lányt találni még mindig könnyebb mint pasi ként lányt vagy rossz pasiként lányt ezt aztán jól megfogalmaztam.
Köszi a válaszod egyébként (lezbikus nőktől alapból tartanák azt hittem mind pasi gyűr ölő valamilyen szinten ezért külön köszi a kedvességért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!