Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hülyeség ha én úgy akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ha én úgy akarok rosszlányhoz menni hogy először megismerem beszélgetek vele barátkozom telefonon vagy akár neten?

Figyelt kérdés

vállalna egyáltalán ilyet egy prosti

jó mondjuk pénzért nyilván de nem fizetnék 10 ezreket azért hogy beszéljünk azt is mondjuk e-mailon viszont 3-4 ezer fele férne inkább három azért hogy válaszoljon 1-2 e-mailre havonta.

2020. dec. 12. 11:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem olyan nővel ismerkedést akkor már, aki esetleg valóban érdeklődik irántad? Egy prostituált nem hinném, hogy valóban levelezgetni akarna.
2020. dec. 12. 11:06
 2/13 A kérdező kommentje:

jogos

ha jó pasi lennék jó ötlet lenne de nem vagyok

miért nem teszek érte hát próbálkozom de fejet nem cserélhetek.

2020. dec. 12. 11:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen lány nem fog veled telefonon percekig beszélgetni: Nem pazarolja az idejét, neki csak az üzlet számít. Ha elmész hozzá, fizetsz, beszélgethetsz vele annyit, amennyi időre befizettél.
2020. dec. 12. 11:10
 4/13 A kérdező kommentje:

azt hiszem fel adtam a társkeresést és inkább prostik felé nyitnák

tudom hogy nem barátkozni akarnak de ha lenne aki nem zárkózik el az jó lenne.

2020. dec. 12. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Én csak azt tudom mondani, hogy én sem vagyok csinos lány, mégis van barátnőm ... Beszélgettem, ismerkedtem és próbáltam minél értelmesebb, sokrétűbb lenni és bejött. ,:D ha, pénzem sincs, mielőtt jönne a duma a pénzéhes csajokról..
2020. dec. 12. 11:13
 6/13 A kérdező kommentje:

na igen én az előtt szeretném megismerni mielőtt elmennék bár lehet hülyeség és inkább elmegyek miközben együtt vagyunk beszélgetünk minél többet megyek annál jobban megismerem

a gond ott kezdődik ahhoz hogy el menjek bizalom kéne

2020. dec. 12. 11:13
 7/13 A kérdező kommentje:

hát ö lányként lányt találni még mindig könnyebb mint pasi ként lányt vagy rossz pasiként lányt ezt aztán jól megfogalmaztam.

Köszi a válaszod egyébként (lezbikus nőktől alapból tartanák azt hittem mind pasi gyűr ölő valamilyen szinten ezért külön köszi a kedvességért)

2020. dec. 12. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Hát, szerintem nem fair ezért fele vagy negyed annyit fizetni mint a rendes testi szolgáltatásaiért.
2020. dec. 12. 11:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülyeség de nem igazán vevök az olcso beszélgetésekre. Miért lenne az jo NEKIK?
2020. dec. 12. 11:39
 10/13 A kérdező kommentje:
mert előbb utóbb jól fizető rendszeres vendég lennél elvileg.
2020. dec. 12. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!